Dolar 32,4272
%0.05
Euro 34,4586
%-0.1
Altın 2.487,380
%0.17
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir’de kan değişimi

MHP İzmir’de kan değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı yöneticileri, üye kayıtlarının yenilenmesinden mahalle temsilciliklerinin belirlenmesine kadar bir dizi çalışmayı başlatırken; dört ilçede de yeni atama ve görevlendirme gerçekleştirdi. Selçuk ve Balçova’ya yeni ilçe başkanları atanırken; Tire ve Urla’da da iki isme teşkilatı kurma görevi verildi. İki ilçeye atama, iki isme teşkilat kurma görevi

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 16:29

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, Urla ve Tire’de görevlendirme, Selçuk ve Balçova ilçe başkanlıklarına da yeni başkan atama işlemleri gerçekleştirdi.

SELÇUK’A İBRAHİM ALİ ATANDI

Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, Selçuk’ta İlçe Başkanlığı’na İbrahim Ali’nin atandığını belirterek, “Selçuk ilçe teşkilatımıza İbrahim Ali adlı arkadaşımızı atadık. Oradaki ilçe binamızda şu anda tadilat işlemleri gerçekleştiriliyor. Kısa süre içerisinde açılışını yapacağız. Ayrıca Selçuk ilçemizde, belediye başkanıyla yaptığımız görüşmeler netice verdi. Meclis üyelerimizin de gayretiyle orada bir parka rahmetli şehidimiz Fırat Çakıroğlu’nun ismi verilecek. Önce ilçe teşkilatımızın açılışını yapacağız. Ardından parkın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

BALÇOVA’YA FAZIL ŞAHİN ATANDI

Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, Balçova’da da İlçe Başkanlığı’na Fazıl Şahin’in atandığı bilgisini vererek, bu ilçede de yeni bir ilçe binası bulunacağını ve açılışının törenle yapılacağını belirtti:

“Balçova’da kongreye bir hafta kala, eski arkadaşımızı bazı tutum ve davranışlarından dolayı görevden almıştık. Oraya Fazıl Şahin kardeşimizi atadık. Orada da gayet uyumlu bir çalışma yapılıyor. İlçe binasının hem yeri ve konumu hem binası uygun olmadığı için yeni bir yer bakıyoruz. Daha güzel bir yere taşınıp bu ilçemizin de açılışını yapacağız.”

TİRE’DE BİLAL KIVRAK’A TEŞKİLAT KURMA GÖREVİ

Tire’de ise daha önce atanan Ali Koçlar’ın sağlık durumunun iyi olmaması nedeniyle istifasını verdiğini kaydeden Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, Koçlar’ın yerine teşkilatı kurması için Bilal Kıvrak’ın görevlendirildiğini, Kıvrak’ın atamasının önümüzdeki günlerde genel merkez tarafından yapılmasını beklediklerini söyledi.

URLA’DA HÜRRİYET BORLU’YA GÖREVLENDİRME

Başkan Yardımcısı Şanlı, Urla’da da Ahmet Şahin’in yerine Balçova teşkilatında da görev yapmış olan Hürriyet Borlu’yu teşkilatı kurmakla görevlendirdiklerini söyleyerek, Borlu’nun atamasının da Kıvrak gibi genel merkezce yapılacağını belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.