Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8352
%0.3
Altın 2.507,260
%0.92
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir adaylarını tanıttı... Karataş: İzmir'de tarih yazacağız

MHP İzmir adaylarını tanıttı... Karataş: İzmir'de tarih yazacağız

İzmir Milletvekili adaylarını Anemon Sağlık Otel’de düzenlenen mütevazi bir törenle tanıtan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP olmadan Türkiye’de huzur olmayacağını, MHP’siz bir parlamento düşünülemeyeceğini belirterek, İzmir’de tarih yazacaklarını söyledi. Karataş, “İzmir’den Milletvekili seçilecek adayların tamamı MHP’nin ve Ülkücü Hareketin ve yüce Türk Milletinin İzmir’imizin evlatlarıdır. Hepsine yürekten inanıyor ve güveniyoruz. Adaylarımızı gururla ve göğsümüzü gere gere göndereceğiz. İzmir’de tarih yazacağız tarih” dedi. MHP İzmir adaylarını tanıttı

  • Ege Postası
  • 23.05.2018 - 11:33

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin İzmir Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında Cumhur İttifakını ve nedenlerini anlattı, ardından İzmir adaylarını tek tek tanıttı. 

Cumhur İttifakı ile parlamentoya daha yüksek sayıda milletvekili göndereceklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Karataş, İzmir’de tarih yazacaklarını söyledi.

İZMİR’DE TARİH YAZACAĞIZ TARİH

MHP İl Başkanı Karataş, “MHP parlamentoda güçlü bir şekilde bulunacak. Türk Milletine ve seçmenine güveniyoruz. İzmir’imizden milletvekili adaylarımız seçilecek. İzmir’den milletvekili seçilecek adayların tamamı MHP’nin ve ülkücü hareketin ve yüce Türk Milleti'nin, İzmir’imizin evlatlarıdır. Hepsine yürekten inanıyor ve güveniyoruz. Adaylarımızı gururla ve göğsümüzü gere gere göndereceğiz. Vekil adaylarımızın yanında bir nefer gibi başarılı çıkmaları için, daha çok milletvekili çıkarmak için hep beraber çalışacağız. Biz inandık, İzmir inandı. İzmir’den başarılı sonuçlar alacağız. Tarih yazacağız tarih” diye konuştu.

MHP OLMADAN TÜRKİYE’DE HUZUR OLMAZ, MHP’SİZ PARLAMENTO OLMAZ

“MHP olmadan Türkiye’de huzur olmaz, milletin geleceği olmaz. Çünkü MHP Türk Milleti'nin çimentosudur. MHP vatan aşkıyla dolu milliyetçilerin ve ülkücülerin yer aldığı bir siyasi partidir. MHP’siz bir parlamento olmaz. Milletvekili seçiminde de MHP’ye olağanca gücüyle destek verip parlamentoda MHP’yi güçlü kılacağına yürekten inanıyoruz” diyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, güvenin olmadığı bir yerde demokrasiden de ekonomiden de bahsetmenin mümkün olmadığını kaydetti:

“Güvenin olmadığı yerde bekaa sorunun yaşanacağı yerde ekonomiden bahsetmek mümkün değildir. Demokrasiden bahsetmek mümkün değildir. Bir an önce erken seçim yapılmalı, halkın desteği güçlü bir şekilde alınmalı. Genel başkanımızın bu sebeple erken seçim istediği hepimizin malumu.”

CUMHUR İTTİFAKI İLE MİLLET İTTİFAKINI KARŞILAŞTIRDI

Cumhur İttifakı ile CHP-İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin kurduğu Millet İttifakı’nı karşılaştıran MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, milletin Türkiye’nin geleceği ve istikrarı için Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğini savundu, şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı içerisinde AK Parti ve MHP’nin yanı sıra BBP de destek vermiştir. Diğer ittifaka bakıldığında CHP ve HDP dışında diğer siyasi partilere bakıldığında Cumhur ittifakı ile mukayese etmek mümkün değildir. Cumhur ittifakı ülkenin bölünmez bütünlüğünü düşünüyor. Diğer ittifak, Millet İttifakına bakıldığında bunu söylemek mümkün değildir. CHP ve İP ile Saadet Partisi’nin özellikle PKK terör örgütünü siyasi temsilcisi olan Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyecek kadar teklifte bulunmuştur. Demek ki Cumhur İttifakını ne derece gerekli olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyor. Millet ittifakına bakıldığında CHP ile birlikte kimler yürüyor diye bakıldığında; bölücü ve ayrıştırıcı unsurların hepsinin birlikte yürüdüğünü net bir şekilde gördük ve anlattık. Aşırı uçların destek verdiği, onların birlikte yürüdüğü Millet İttifakına mı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü savunan Cumhur İttifakı’na mı destek verilmel? Bu ülke benim karar da benim anlayışıyla sandığa gidecek. Ülke benimse karar da benimse o zaman ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana olan, ayrıştırıcı odaklara karşı olan Cumhur İttifakının adayı sayın Erdoğan’ı yüksek bir oyla seçeceğim diyecektir ve seçecektir”

BAŞKAN KARATAŞ CUMHUR İTTİFAKI SÜRECİNİ ANLATTI

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Cumhur İttifakı’nın yapılma neden ve sürecini ise şöyle anlattı:

“Türkiye zor günlerden geçiyor. Bölücü unsurlarla uzun yıllardır mücadele etmekte.  Vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında çaba sarf ettiğinin mücadele ettiğini hepiniz biliyorsunuz. Başbuğ da Devlet Bahçeli Bey ne derece haklı oldukları gün gibi ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz öncesi gerek PKK terör örgütü gerek ayrılıkçı odaklar ve FETÖ terör örgütünün yapılanmasıyla ilgili liderimiz Bahçeli endişelerini dile getirmiş ikazlarını söylemiş ve ne derece haklı olduğu net bir şekilde ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz darbe girişimiyle de karşı karşıya kaldık. Türk Devleti'nin ne derece tehdit altında olduğu da net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Darbe girişiminden sonra gidişat net şekilde görülmüş bekaa sorunu ile karşı karşıya olduğumuz net bir şekilde görülmüştür. Türk Milletinin ve devletinin güvenli bir sürece götürülmesi için bu sürecin sona ermesi için Türk Devleti ve Milletinin huzura ve güvene kavuşması için birilerinin bir şey söylemesi gerekiyordu.

Devlet Bahçeli Bey ateş çemberinden yara almadan geçebilmesi için milli mutabakat ittifakına ihtiyaç var demiştir. Bu ısrarı ve teklifi AK Parti tarafından da kabul görmüş ve milli ittifakta görüş birliğine varılmıştır. Devlet Bahçeli Bey, Cumhur ittifakı olmalıdır adı ve Türk Milleti ile Türk Devletinden yana olan, milli olan herkesin aynı noktada buluşması ve birlikte hareket edilmesini önermiştir. Milli mutabakat ittifakı Cumhur ittifakı adıyla yola koyulmuştur.

İçerideki fitne gerek dış odakların Türkiye üzerindeki hesapları bertaraf edilemez. Türkiye 3 Kasım 2019’u bekleyemez düşüncesiyle erken seçim yapılması teklifinde bulunmuştur. Bir gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşme neticesinde 24 Haziran seçimlerinin yapılması kararı alınmıştır.”

MHP’nin izmir milletvekili adayları şu şekilde:

BİRİNCİ BÖLGE ADAYLARI

1- Hasan Kalyoncu

2- Selahattin Şahin

3- Cihan Aslan

4- Bilgehan Ağbaba

5- Salim Arduçlu

6- Ali Peynirci

7- Ahmet Coşar

8- Saliha Gülce Gökçe

9- Erol Eroğlu

10- Günay Kambak

11- Fulya Güzelocak

12- Gökhan Çelik

13- Recep Ali Coşkun

14- Süleyman Sarı

İKİNCİ BÖLGE ADAYLARI

1- Tamer Osmanağaoğlu

2- Abdülkadir Bektaş

3- Yalçın Koçyiğit

4- Recep Akan

5- Ebubekir Sıddık Korkmaz

6- Ceyhun Kınlı

7- Barış Atila

8- Cumhur Bulut

9- Taşkın Işık

10- Mustafa Çintaş

11- Recep Onur Uzun

12- Fatih Yağmur

13- Fatih Arslan

14- Yüksel Güven

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.