Dolar 32,5497
%0.19
Euro 34,9355
%-0.1
Altın 2.442,300
%0.25
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İl Başkanı Şahin, Bahçeli ile görüştü! Çantasında özel talimatlarla İzmir’e dönüyor

MHP İl Başkanı Şahin, Bahçeli ile görüştü! Çantasında özel talimatlarla İzmir’e dönüyor

MHP İzmir İl Başkanı olarak atanan Veysel Şahin, Ankara’da partisinin lideri Devlet Bahçeli ile görüşüp İzmir’e özel talimatlarını aldığını ve İzmir’e gelir gelmez tüm teşkilatı hareketlendireceğini belirterek, yeni yönetiminde küskün-dargın-eski-yeni tüm partililere kucak açacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 18.09.2018 - 19:00

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı olarak atanan çiçeği burnunda başkan Veysel Şahin, Ankara’da partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüp, İzmir’e özel talimatlarını aldığını belirterek, çalışmalara dair açıklamalar yapacaklarını belirtti.

KÜSKÜN-DARGIN-ESKİ-YENİ TÜM ARKADAŞLARIMIZI TOPLAYIP…

Teşkilatı hareketlendirerek işe başlayacağını, küskün-dargın-kırgın, eski-yeni tüm partilileri bir araya getiren ve kucaklayan bir yönetim oluşturacağını kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin,

“Seçimlere hazırlanmak üzere geldik. Arkadaşlarımız arasında, eski-yeni, küskün-dargın bütün arkadaşlarımızı bir araya toplayıp, bir sinerji yaratıp, bir farkındalık oluşturma amacındayız. Bunu da en kısa zamanda göreceksiniz inşallah. Bütün ülkücüleri, partililerimizi bir araya toplayacağım. Kimseyi dışarıda bırakmayacağım. Herkese kucağımızı açacağız” dedi.

SAYIN LİDERİMİZDEN İZMİR’E ÖZEL TALİMATLAR ALDIM

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bugün görüştüğünü ve İzmir’e dair özel talimatlarını aldığını kaydeden İl Başkanı Veysel Şahin, “Sayın liderimizle görüştüm bugün. İzmir ile ilgili özel talimatlarını aldım. Kente o şekilde geleceğim. Günü geldikçe açıklayacağız. Bir takım seçimle ilgili plan ve öngörüleri ile çalışmaları var. Çalışmalar netleştikçe bize bildirecek, biz de açıklamalarda bulunacağız” diye konuştu.

BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ, ONDAN SONRA LİDERİMİZİN TALİMATIYLA AÇIKLAMA YAPACAĞIZ

Yerel seçim sürecine dair özel bir çalışma yapacaklarını, değerlendirmelerini parti genel merkezine sunacaklarını ve alacakları talimatlara göre programlarını ve çalıma takvimlerini açıklayacaklarını dile getiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Bir çalışma yapacağız. Çalışma yaptıktan sonra değerlendirmelerimizi genel merkeze sunacağız. Ondan sonra liderimizin talimatı üzerine açıklama yapacağız” ifadelerini kullandı.

CUMA GÜNÜ HAREKETLİLİĞİ GÖRECEKSİNİZ

Teşkilatları harekete geçireceklerini aktaran İl Başkanı Şahin, Cuma günü ilk açıklamaları yapacağını sözlerine ekleyerek, “Önümüzdeki hafta içerisinde teşkilatlarımızı canlandırıp harekete geçireceğiz. Cuma günü sizi arayacağız, gelin diyeceğiz, partideki hareketliliği göreceksiniz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.