Dolar 32,5263
%-0.06
Euro 34,7959
%-0.2
Altın 2.432,990
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İl Başkanı Şahin Ankara’da: Masada ittifak ilçeleri

MHP İl Başkanı Şahin Ankara’da: Masada ittifak ilçeleri

AK Parti ile yerel seçimlerde işbirliği yapacak olan MHP’nin İzmir İl Başkanı Veysel  Şahin, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüşmek üzere Ankara’ya gitti. Bugün MHP Lideri Bahçeli ile görüşecek olan Şahin’in gündeminde AK Parti ile ittifak yapılması beklenen ilçeler konusu var. MHP İl Başkanı Şahin Ankara'da

  • Ege Postası
  • 12.12.2018 - 16:12

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı çıkarmayacağı kesinleşen MHP'nin İzmir İl Teşkilatı, büyükşehirde AK Parti’nin adayı Ekonomi eski Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci’yi destekleyecek. AK Parti ile MHP İzmir yöneticileri İzmir’de hangi ilçelerde ittifak yapılacağı konusunda ise partilerinin genel merkezinden gelecek talimatı bekliyor.

MHP İZMİR EN AZ 9 İLÇEDE AK PARTİ İLE İTTİFAKI KONUŞMAYI PLANLIYOR

En az 9 ilçe için AK Parti ile pazarlık masasına oturması beklenen MHP İzmir İl Teşkilatı’nın İl Başkanı Veysel Şahin, kaç ve hangi ilçelerde uzlaşma masasına oturulması gerektiğiyle ilgili teşkilatın taleplerini MHP Lideri Devlet Bahçeli ve genel merkez yöneticilerine iletecek.

ŞAHİN, TEŞKİLATIN TALEPLERİNİ MHP LİDERİNE İLETECEK

MHP’nin İzmir’de en az 3-4 belediyeyi alma planları olduğu belirtilirken, Genel Başkan Bahçeli ile görüşeceğini doğrulayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel  Şahin, hangi ilçelerde ittifak yapılması gerektiğiyle ilgili düşünce ve taleplerini ileteceğini söyledi.

MHP İZMİR YÖNETİCİLERİ BAHÇELİ’NİN TALİMATINI BEKLİYOR

Şahin, Bahçeli’nin vereceği talimatlara göre AK Parti ile hangi ilçelerde ittifak yapılacağı ile ilgili AK Parti İzmir İl yöneticileriyle görüşeceklerini belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.