Dolar 32,3357
%0.17
Euro 35,1189
%-0.18
Altın 2.238,110
%-0.24
Bist-100 8,72
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İl Başkanı Karataş'tan bayram mesajı: ‘Büyük Türkiye idealine kilitlendik’

MHP İl Başkanı Karataş'tan bayram mesajı: ‘Büyük Türkiye idealine kilitlendik’

Kurban bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayan güçlerin ekonomi üzerinden saldırıya geçtiğini kaydederek, “MHP olarak milli duruşumuzu her zaman göstereceğiz. Büyük Türkiye idealine kilitlendik” dedi. MHP İl Başkanı Karataş'tan bayram mesajı;

  • Ege Postası
  • 20.08.2018 - 11:03

EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNE KİLİTLENDİK

Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğini, ekonomik ambargoya karşı MHP olarak ortaya koydukları milli duruşu sergilemeyi sürdüreceklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Büyük Türkiye idealine kilitlendiklerini kaydetti.

UFKUMUZU DÖVİZ KURUNA ENDEKSLEMEDİK

“Bugün birlik ve beraberlik içinde olmak, ülkemizi, milletimizi her türlü şer odaklarından korumak ve gelecek nesillerimize taşımak için uğraş verdiğimiz bir süreci yaşamaktayız. Biz ufkumuzu döviz kuruna endekslemedik” diyen İl Başkanı Karataş, “Türk milletini oluşturan fertler arasına ekilmek istenen nifak tohumlarının, kardeşlik bağında ayrılık olarak yeşermemesi için herkesin bilinçli ve sorumlu davranması gerekmektedir. Ayrıca son günlerde yaşadığımız ekonomik ambargoya karşı MHP olarak milli duruşumuzu her zaman göstereceğiz. Büyük Türkiye idealine kilitlendik” dedi.

BİRLİĞİMİZİ VE DENGEMİZİ EKONOMİ ÜZERİNDEN BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR ANCAK..

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyeceklerini vurguladığı mesajında, “Ülkemiz üzerinde oynan oyunlara gelmeyeceğiz ve her zaman devletimizin yanında olacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğine el uzatan dış güçler bunu başaramayınca Türkiye’nin dengelerini ekonomi üzerinden bozmaya çalışıyorlar. Dün olduğu gibi bugünde, yarında bizdeki kararlılık ve inançla oyunların üstesinden geliriz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm İzmirli hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyor. Bu kutlu günde sonsuza kadar bir arada yaşamayı temenni ediyor, bütün vatandaşlarımıza huzur ve mutluluklar diliyorum” temennisinde bulundu.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİMİZE DAVET EDİYORUM

Mesajında İzmirlilerin ve Türk halkının Kurban Bayramı’nı kutlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmirlileri bayramın ikinci günü Kültürpark Göl Gazinosu’nda gerçekleştirecekleri bayramlaşmaya davet etti:

“Kurban bayramının milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diliyorum. Bu kapsamda Tüm İzmirli hemşehrilerimizi ve gönüldaşlarımızı 22 Ağustos Çarşamba (bayramın ikinci günü) saat 14:00’te, Kültür Park Göl Gazinosu’nda gerçekleştireceğimiz geleneksel bayramlaşma...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.