Dolar 32,4273
%0.05
Euro 34,4273
%-0.19
Altın 2.488,520
%0.21
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İl Başkanı Karataş görevi bıraktı; İşte yerine gelen isim

MHP İl Başkanı Karataş görevi bıraktı; İşte yerine gelen isim

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yerel seçimlere altı ay kala görevini bıraktı. 21 Ekim 2011'den bu yana il başkanlığını yürüten Karataş, ayrılığı sosyal medyadan "Görevimi bir başka dava arkadaşıma bırakıyorum" sözleriyle duyurdu. Karataş Egepostası'na yaptığı açıklamada, "Bir yere gittiğimiz yok. Yerimize kimin geleceğini liderimiz takdir buyuracak" dedi. Flaş ayrılığın nedeninin, Karataş'ın belediye başkan adaylığı ya da genel merkez görevlendirmesi nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği iddia edildi. Karataş'ın yerine jet atama yapıldı, Başkanvekili Veysel Şahin getirildi. Karataş'ın yerine 4 saatte atama yapıldı

  • Ege Postası
  • 17.09.2018 - 13:20

EGEPOSTASI – MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, görevini bıraktığını açıkladı. Partilerin yerel seçim öncesi sahaya inip tempolarını her geçen gün hızlandırdığı dönemde, iktidar partisiyle ‘Gönül ittifakı’ gündemde olan MHP’nin, İzmir il teşkilatında yaşanan gelişme şaşkınlıkla karşılandı.

Flaş ayrılığın nedeninin, Karataş'ın belediye başkan adaylığı ya da genel merkez görevlendirmesi nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği iddia edildi.

Genel Merkez'in ise il başkanı olarak atayacak isim üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

MHP İl Başkanı Karataş, geldiği yol ayrımını sosyal medya hesabından duyurdu. Karataş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“21 Ekim 2011 tarihinde Hareketin Lideri, Muhterem Genel Başkanım 
Devlet Bahçeli Bey tarafından atandığım MHP İzmir İl Başkanlığı görevimi bir başka dava arkadaşıma devrediyorum. 

Bugüne kadar ifa ettiğim bu kutlu görevle beni onurlandıran 
Liderim Devlet Bahçeli Bey'e şükranlarımı arzediyor, ellerinden öpüyorum. 
Allah başımızdan eksik etmesin.

Görev sürem boyunca bizden desteğini esirgemeyen, partimizin her kademesinde görev yapan başta Genel Merkez yöneticileri ve görevlileri olmak üzere, İzmir’de birlikte görev yaptığım il yöneticisi, ilçe başkanı ve yöneticilerine, Ülkü Ocakları başkanları ve yöneticilerine vakıf, sendika başkanı ve yönecilerine ve hareketin mensubu vefakar, cefakar yiğit dava arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. 
Allah hepinizden razı olsun.

Hareketin bir evladı olarak; Bundan böyle liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, teşkilatımızın yanında bir nefer olarak mücadele edeceğimin, elimden gelen bütün gayreti ortaya koyacağımın bilinmesini isterim.

Bir başka görevde buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Muhterem Liderim
Sözün Sözümüz
Yolun Yolumuzdur”

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Egepostası'na yaptığı açıklamada "Görev değişikliği olacağı doğru. Yerimize kimin geleceğini liderimiz takdir buyuracak, Teşkilatın içindeyiz, buradayız. Bir yere gittiğimiz yok. Kimin geleceğini bilmiyorum, o teşkilatın işi. Bizim işimiz değil" dedi. 

KARATAŞ'IN YERİNE ŞAHİN ATANDI

İl Başkanı Necat Karataş'ın il başkanlığı görevini bırakmasının ardından yerine atanan isim belli oldu. Genel Merkez, MHP İzmir İl Başkanı olarak İl Başkanvekili görevini yürüten Veysel Şahin'i atadı. MHP'de yeni atama istifadan 4 saat sonra yapılmış oldu. MHP'de il başkan yardımcısı olan Şahin, 2006 genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.