Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den kritik toplantılar: Yol haritası belirlenecek

MHP'den kritik toplantılar: Yol haritası belirlenecek

MHP'nin yol haritasını belirmek üzere Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında yapacağı toplantılar belli oldu.

  • Ege Postası
  • 09.06.2020 - 14:34

MHP arka arkaya bir dizi toplantı yaparak, yeni döneme ilişkin yol haritasını belirleyecek. Bu çerçevede; 15 Haziran’da, koronavirüs salgını dolayısıyla bir süredir yapılmayan Başkanlık Divanı toplantısı, 19 Haziran’da MYK toplantısı, 26 Haziran’da milletvekilleriyle ve 27 Haziran’daki il başkanları toplantısı yapılacak.

SEMİH YALÇIN'DAN AÇIKLAMA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı yazılı açıklamada toplantının içeriklerine ilişkin şu bilgileri verdi:

"Gündemin ve siyasi gelişmelerin değerlendirileceği toplantılarda; koronavirüs salgınının Türkiye’ye sosyal, ekonomik ve siyasi açıdan etkileriyle önümüzdeki dönemde yol açması muhtemel sonuçlar üzerine görüş alışverişinde bulunulacaktır.

Toplantılarda, Siyasi Partiler ve Seçim Kanunlarıyla ilgili muhtemel değişiklikler bağlamında MHP’nin belirlediği öncelikler yanında, yeni yönetim sistemiyle ilgili uyum yasalarının safahatı gözden geçirilecektir.

Toplantılarda; Türkiye’nin ABD ve AB başta olmak üzere Batı’yla ilişkilerinde gelinen son nokta değerlendirilecek; Irak, Suriye ve Doğu Akdeniz’de atılan kararlı adımlar ve bunların yansımalarına dair MHP’nin millî menfaatler bağlamında sürdürdüğü tutarlı politikalar bir kez daha masaya yatırılacaktır. Bu çerçevede alınması gereken yeni tedbirler ve takip edilmesi icap eden yeni politikalar, en geniş anlamda istişare dilecektir." (Habertürk)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.