Dolar 32,2619
%0.02
Euro 34,7067
%-0.01
Altın 2.402,580
%0.09
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’den İYİ Parti’ye sert sözler

MHP’den İYİ Parti’ye sert sözler

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç’ün seçimlerin ikinci tura kalınması durumunda partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener yerine CHP adayının ikinci tura kalması durumunda, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e telefon açıp ‘Emrinizdeyim’ diyeceği şeklindeki açıklamalarına ateş püskürdü. MHP'den İYİ Parti'ye sert sözler

  • Ege Postası
  • 19.06.2018 - 13:38

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ükünç’ün açıklamalarına tepki gösteren MHP İzmir İl Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, tepkisini, “İyi Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamada bulunmuştur. Eğer Muharrem İnce ikinci tura kalırsa CHP İl Başkanına telefon açıp ‘emrinizdeyim’ deyip sayın Muharrem İnce’nin kazanması için teşkilat olarak çalışacaklarını buyurmuştur. Ne diyelim buna körler, sağırlar birbirini ağırlar. Size de bu yakışırdı sayın Ülkünç. İşte siz busunuz” sözleriyle dile getirdi.

DÜNÜNÜZ, GEÇMİŞİNİZ, ÖZÜNÜZ, KÖKÜNÜZ YOK. KISACA İPSİZ VE SAPSIZSINIZ

“Sizde de mensubu bulunduğunuz partide de ilke yok, ülkü yok, milli ve manevi değerler yok. Bunu biz biliyorduk, ama şimdi hem İzmirli hemşehrilerimiz hem de Türkiye kamuoyu bir kez daha öğrenmiş oldu. İşte siz busunuz , dününüz yok, geçmişiniz yok, özünüz yok, kökünüz yok. Kısaca ipsiz ve sapsızsınız. Hedefe giden yolda her şey mubahtır siz ve partiniz için” diye konuşan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, seçmenin İYİ Parti’ye sandıkta gereken yanıtı vereceğine inandığını söyledi:

“Eminim Selahattin Demirtaş denilen teröriste bile gerekirse destek vermekten geri durmazsınız. Zaten bunu da beyan etmişsiniz. Bizim üzüntümüz ise siz ve liderinize inanıp peşinize takılan masum kardeşlerimizdir. Umarım bu açıklamalarınızı gördükten sonra aklını başına alacak ve gereken cevabı sandıkta vereceklerdir”

BAKAN GÖZLERİNİZ KÖR MÜ OLD? DUYAN KULAKLARINIZ SAĞIR MI OLDU'

Sözlerini, “Adına İYİ demekle iyi olunmuyor. Sayın Ükünç, sizin memleket sevginiz haine, teröriste veya onlara destek onlara kucak açmak mıdı? Yazıklar olsun diyeceğim ama bu zihniyete denilecek söz bile bulamıyorum. Siz koltuk sevdasına da, siyasi rant peşindesiniz. Biz ise memleket, millet derdindeyiz” şeklinde sürdüren MHP İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, açıklamalarını şu soruları sorarak sonlandırdı:

“Bakan gözleriniz kör mü old? Duyan kulaklarınız sağır mı old? Bu neyin hırsı neyin kinidir'  Hiç mi kalbiniz sızlamıyo? Söz konusu olan VATAN bundan da mı haberiniz yok'  Bu ülke 15 Temmuz gibi bir süreç yaşadı, siz o ara nerelerdeydiniz ' Uzayda mı yaşıyordunu? Size ne söylesek boş, tıpkı siz ve mensubu bulunduğunuz partiniz gibi. Dedik ya bizim için sözkonusu vatansa gerisi teferruattır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.