Dolar 32,5120
%0.19
Euro 34,5656
%0.06
Altın 2.493,510
%0.28
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’den bayrak kampanyası

MHP’den bayrak kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Üç Hilalli Bayrak kampanyası başlattı. MHP Genel Merkezi tarafından bastırılan ve gönderilen binlerce bayrağı ilçe başkanlıklarına ileten MHP İzmir İl Teşkilatı adına açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Karataş, “İzmirli hemşehrilerimiz duyarlıdır, vatanseverdir, ilgilidir. Çağrımız kısa sürede asılan bayraklarla karşılık bulacaktır” dedi. İl Başkanı Karataş'tan çağrı; Haydi Ülküdaş!

  • Ege Postası
  • 18.06.2018 - 12:43

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhur İttifakı yapan MHP İzmir İl Başkanlığı, MHP Genel Merkezi tarafından bastırılan ve gönderilen  binlerce 3 hilalli bayrağı ilçe başkanlıklarına gönderdi. MHP seçmenlerini evlerinin cam ve balkonlarına 3 hilalli bayrak asmaya çağıran MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, bayrakların il ve ilçe teşkilatlarından temin edilebileceğini belirtti.

İl Başkanı Karataş, “Vatandaşlarımız ve partililerimiz il başkanlığımız ve ilçe başkanlıklarından bayrakları temin edebilir. Balkonlarımızı bayraklılarımızla donatalım. İzmirli hemşehrilerimiz duyarlıdır, vatanseverdir, ilgilidir. Çağrımız kısa sürede asılan bayraklarla karşılık bulacaktır” dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA ÇAĞRI YAPTI

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, sosyal medya hesabından da, “Durma Ülküdaş! Şeref senin, şan senin; Üç Hilaldeki öz senin…  Dava senin, iman senin,  bu kutlu mücadele senin… Vatan senin, Bayrak senin, Devlet senin…Dua senin, azim senin, emek senin… Ev senin, yurt senin, otağ senin…Şimdi Üç Hilallerle evini donatma vaktidir…

Haydi Ülküdaş, bugünden itibaren evlerimize ve iş yerlerimize Üç Hilallerimizi asalım...Vatanın sahibi kimmiş, Devletin sahibi kimmiş gösterelim… İzmir’de dalgalanan sancağımızın rüzgarını Kandil’i kuşatan Alplerimize, Afrin’e, Türkmeneli’ne, Üsküp’e ve Turan’a bir dua gibi gönderelim…” şeklinde çağrı yaptı.

KARATAŞ, HER FIRSATTA CHP’YE OY VERECEK SEÇMENE DE SESLENİYOR

Cumhur İttifakı kapsamında İzmir Milletvekili adaylarıyla beraber sahada olan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, her fırsatta İzmirlilere ve CHP’ye oy verecek olan seçmenlere seslenerek, CHP’nin kimliğinden ve değerlerinden uzaklaştığını belirtip, Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve vatansever kimliği olan partinin MHP olduğunu dile getiriyor.

KARATAŞ, ‘OY VEREBİLECEĞİN ATATÜRKÇÜ, MİLLİYETÇİ, VATANSEVER BİR PARTİ VARSA O DA MHP’DİR’ DEDİ

MHP İl Başkanı Karataş, en son bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada da bu çağrısın, “CHP eğer ikinci tura kalınırsa vaat ettiği şey şudur; bunu CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel söylüyor; ikinci tura kalındığında İP, Saadet Partisi ve HDP’nin birer temsilcisinin veya Cumhurbaşkanı adaylarının kurulacak hükümette Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı yapacağı belirtiliyor. Bunu İzmirli seçmene anlatmalıyız. İzmirli seçmen Atatürkçüdür, Cumhuriyetçidir, vatanseverdir. CHP’de bu değerlerden eser kalmamıştır. İzmirli seçmene seslenelim; oy verebileceğin Atatürkçü, milliyetçi, vatansever bir parti varsa o da önce ülkem ve milletim sonra partim diyen MHP’dir diyelim. Partimize oy isteyelim. Mecliste güçlü kılalım. 24 Haziran seçimlerinde hep birlikte omuz omuza zaferle buluşturalım” sözleriyle dile getirmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.