Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’den afiş tepkisi

MHP’den afiş tepkisi

24 Haziran seçimlerine günler kala İzmir’de yaşanan afiş tartışmasına yenisi eklendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın geçtiğimiz günlerde partisinin ve ittifak yaptıkları MHP’nin afişlerinin İzmir Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından yırtılarak çöpe atıldığı şeklindeki iddialarının ardından, MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin de İzmir’de 400 noktada bulunan, parasını ödeyerek kiraladıkları otobüs duraklarındaki raket reklam panoları üzerinde bulunan seçim afişlerinin üzerinin CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce fotoğraflarıyla kapatıldığını savundu. Bir afiş tartışması daha

  • Ege Postası
  • 20.06.2018 - 10:45

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, İzmir’de parasını ödeyerek aldıkları bilboard ve otobüs duraklarındaki reklam panolarındaki afişlerinin CHP’liler tarafından yırtıldığını ya da kendi seçim reklam afişlerinin üzerinin CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin fotoğraflarının olduğu fotoğraflarla kapatıldığını belirterek duruma tepki gösterdi.

REKLAM PANOLARININ ÜZERİNİ KENDİ AFİŞLERİYLE KAPATMA TERBİYESİZLİĞİNİ GÖSTERMİŞLER

CHP İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) önü ve Alsancak’taki bazı noktalardaki  otobüs durakları önündeki reklam panolarında bulunan partilerinin  seçim afişilerinin üzerinin CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce fotoğraflarıyla kapatılmasına tepki gösteren MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, “CHP’liler parasını ödeyerek astığımız otobüs duraklarındaki reklam panolarının üzerini kendi afişleriyle kapatma terbiyesizliğini göstermişler. Bunun ne vicdanla ne hakla ne de demokrasi ile bağdaşan bir tarafı yoktur. Bu durumu bütün İzmirli vatandaşlarımızın adalet terazisine sunuyoruz” diye konuştu.

İL SEÇİM KURULU’NA VE AÇIK HAVA REKLAM ŞİRKETİ’NE MÜRACAAT ETTİK

“Her ortamda hak, hukuk, adalet, özgürlük ve demokrasi gibi kelimeleri dillerinden düşürmeyerek demokrasi havariliği yapan ancak uygulamada görüldüğü gibi zorlanan CHP zihniyeti ortada. Bizim afişlerimizin üzerini Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin fotoğraflarıyla kapatıyorlar” diyen MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, partisinin genel merkezi tarafından yapılan seçim afişi asma çalışması kapsamında İzmir’de 400 noktada yer kiraladıklarını vurgulayarak, yaşanan durum hakkında İl Seçim Kurulu’na ve otobüs reklam panolarının haklarını elinde bulunduran Ströer Açık Hava reklam Şirketi’ne müracaatta bulunduklarını açıkladı.

CHP’LİLER BİZDEN RİCA ETSEYDİ… GEREKENİN YAPILMASINI İSTİYORUZ

Hangi reklam panolarının hangi parti tarafından kullanılacağının kurayla belirlendiğini belirten MHP’li İl Başkan Yardımcısı Seçgin, İzmir’de yapılan kura sonucu çıkan 400 noktanın parasının partisinin genel merkezi tarafından ödendiğini de belirterek, “Üzeri kapatılan raket reklam panolarından biri de CHP SKM önündeki pano. CHP’li arkadaşlar, bizden ‘Burası SKM önü’ deyip bizden izin isteseydi ya da rica etseydi yardımcı olurduk. Ancak bunu yapmak yerine panolarımızın üzerine kendi afişlerini yapıştırma terbiyesizliğini göstermişler. Aynı durum başka noktalarda da yaşanıyor. Gerekenin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.