Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'de mitinge katılan ilçe başkanının istifası alındı!

MHP'de mitinge katılan ilçe başkanının istifası alındı!

MHP'den ihraç edilen ve referandum kapsamında kentleri dolaşarak hayıra destek olmak adına miting yapan Meral Akşener'in İzmir'de gerçekleştirdiği mitinge katılan Çeşme İlçe Başkanı Volkan Evci'nin il başkanlığı tarafından istifası alındı.Yaşanan gelişme üzerine ilçe yönetimi de istifa kararı aldı. MHP İzmir'de flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 27.03.2017 - 15:35

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP'de parti içi muhalefet olarak sesini yükselten ve Devlet Bahçeli'ye karşı genel başkanlığa aday olan Meral Akşener, kongre tartışmalarından sonra partisinden ihraç edilirken, referandum sürecinde hayıra destek olmak adına kentlerde miting yapıyor.

Haftasonu İzmir'e gelen Akşener, Gündoğdu Meydanı'nda miting gerçekleştirmişti. 

MHP İzmir İl Başkanlığı mitingin ardından düğmeye bastı. İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin, gün içinde Çeşme'ye giderek mitinge katılan tek ilçe başkanı olan Çeşme İlçe Başkanı Volkan Evci'nin istifasını istedi. Evci istifasını verdi. 

İLÇE YÖNETİMİNDEN TEPKİ İSTİFASI

Karar sonrasında İlçe Yönetim Kurulu üyeleri bir toplantı yaptı. Üyelerin aldıkları kararla daha sonra istifa ettikleri öğrenildi. 

Evci, Ege Postası'na yaptığı açıklamada; " İstifamı istediler. Gereğini yaptım. Yapılanı doğru bulmuyorum. Partide doğru bulmadığım bir çok şey var. İstifamı bu nedenle verdim" dedi. 

Akşener'den Gündoğdu mitingi: İzmir'de katılım şoku!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.