Dolar 32,6473
%0.53
Euro 34,8191
%0.25
Altın 2.513,540
%1.17
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'de giydirdi: İzmir'i bilir işi bilir!

MHP'de giydirdi: İzmir'i bilir işi bilir!

AK Parti ile CHP arasındaki propaganda savaşında geri planda kalan MHP düğmeye bastı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın bulunduğu bina boydan boya MHP adayı Murat Taşer’in afişiyle giydirildi. Afişle birlikte Taşer’in sloganı da belli oldu. Taşer seçim sürecinde “İzmir’i bilir işi bilir” sloganını kullanacak.

  • Ege Postası
  • 02.03.2014 - 09:48
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Yerel seçimlere 1 aydan az bir zaman kalırken, partilerin propaganda çalışmalarında tüm hızıyla devam ediyor. İzmir’de sahada CHP, AK Parti ve MHP arasındaki seçim rekabeti her geçen gün büyürken İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında slogan ve afiş yarışı da dikkat çekiyor.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ise, “Binali Yıldırım’la çok kolay” sloganıyla yola çıktı. Günde binlerce insanın kullandığı Gazi Osman Paşa Bulvarı üzerindeki Onur Elektrik Çarşısı’na 37 metre uzunluğunda 17 metre genişliğinde üzerine, “Binali Yıldırım’la Çok Kolay” afişi asıldı.CHP İzmir’den afiş kontrası gecikmedi. CHP, Yıldıırm’ın afişinin çarprazında yer alan Osman Şahin İş Merkezi’ne boydan boya bir afiş astı. Afişte Kocaoğlu’nun resminin yanında ”Oybirliği ileAziz Kocaoğlu” ifadesi yer aldı.

MHP’DE GİYDİRDİ: İZMİR’İ BİLİR İŞİ BİLİR
AK Parti ile CHP arasındaki reklam savaşında geri planda kalan MHP’de düğmeye bastı.Kocaoğlu ve Yıldırım’ın aifşlerinin yer aldığı her iki binaya 100’er metre mesafede Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya da MHP adayı Murat Taşer’in afişi giydirildi. Afişle birlikte Taşer’in sloganı da belli oldu. Taşer seçim sürecinde “İzmir’İ bilir işi bilir” sloganını kullanacak.
Öte yandan üç partide aifşleri giydirmek için binalara kira parası ödedi.

  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.