Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Çiğli'den birlik mesajları

MHP Çiğli'den birlik mesajları

“Yeni siyasi dönem her şeyden önce Milliyetçi Hareket Partisi’nin dönemi olacaktır” diyen MHP Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, kongre sonrasında konuştu. Yıldız, İzmir’in en önemli ilçesi Çiğli’nin durumu ortada. Biz Türkiye ve Çiğli Sevdalılarına çok iş düşüyor” açıklamasını yaptı

  • Ege Postası
  • 29.05.2017 - 12:36

Partisinin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongresinde 3. Dönem ilçe başkanlığını kazanan Mustafa Yıldız yaptığı yazılı açıklamada “Bizim için ve Çiğlili hemşehrilerimiz için yeni dönem başlamıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partililer bu dönemde çok daha aktif olacak, bir taraftan Çiğli’nin meselelerine önem verirken, diğer yandan da il teşkilatımızın koordinasyonunda hemşehrilerimizin sesini genel merkezimize ulaştırma çabasında olacağız. Çiğli gibi önemli bir ilçenin durumu ortada, hızla büyümeye devam ediyoruz.  Bu büyümeye karşı gelişen bir Çiğli göremiyoruz. Bu noktada ilçemize ve yerel yönetimlerimize katkı sağlayacağız. MHP her yerde kendinden söz ettirecek ve ilçeye yön verecek” dedi.

MHP Birlik Demektir

MHP Çiğli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız açıklamasını şöyle sürdürdü; “Milliyetçi Hareket Partisi, varlığı, konumu ve değerleri itibariyle milletimizin temsilcisi bir siyasi harekettir. Devletimizi kuran fikir, inanç ve ilkeler Türk Milliyetçiliği ilkeleridir. Bu noktada Atatürk değerlerine, demokrasiye ve mukaddesatımıza yürekten bağlıyız. MHP demek hürriyet ve bağımsızlık demektir, Türk Milliyetçileri demek Türk Milletinin Bekası demektir. Bu yoldan taviz vermedik vermeyeceğiz. MHP Birliği temsil etmektedir. O sebeple biz de MHP’de birlik diyor. Liderimizin izinden Türk Milletine hizmet etme yolunda ilerliyoruz.  Yeni dönemde de yine bu yolda ilçemize ve milletimize hizmet edeceğiz.  Bu bakımdan çalışma arkadaşlarıma çok iş düşüyor. Onları tebrik ediyor ve Rabbimizden bizlere yardımcı olması dualarını niyaz ediyorum”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.