Dolar 32,3919
%0.23
Euro 35,2334
%0.48
Altın 2.325,010
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Çeşme'den protokol turu

MHP Çeşme'den protokol turu

Gazi Fildir başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe yönetimi Çeşme Kaymakamı Sayın Hacı Mehmet Kara, Çeşme Belediye Başkanı Sayın Muhittin Dalgıç ve Çeşme Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin Yılmazer’i ziyaret ederek protokol ziyaretlerine başladı.

  • Ege Postası
  • 25.07.2017 - 14:03

MHP Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada “27 Mayıs 2017 tarihinde göreve geldikten sonra önce Ramazan ayı ardından da İzmir İl Başkanlığımızın kongresi münasebetiyle aslında daha önce yapmayı planladığımız bu ziyaretler için biraz geç kaldık.

Ancak bugün Sayın Kaymakamımız, Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Emniyet Müdürümüzü ziyaret ederek protokol ziyaretlerimize başlamış olduk. Sağ olsunlar hepsi de bizleri büyük bir nezaket ve incelikle ağırladılar gerek Çeşme ile ilgili gerekse ülke ile ilgili bazı konular hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Çeşme de üzerimize düşecek her konuda üzerimize düşen her göreve hazır olduğumuzu kendilerine belirttik. Önümüzde ki günlerde Çeşme'miz de görev yapan diğer arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz.” dedi.

Protokol ziyaretlerine Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanı Gazi Fildir'in  yanı sıra İlçe Başkan Vekili Galip Uluçam, İlçe Teşkilat Başkanı Eyüp İçöz, İlçe Başkan Yardımcıları Gökhan Çelik, Hakan Tekin, Durmuş Biçer, Dinçer Gürler ve İlçe Muhasibi Hasan Coşkun katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.