Dolar 32,5584
%0.04
Euro 34,8204
%-0.13
Altın 2.433,680
%0.15
Bist-100 9.708,00
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu istifa etti!

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu istifa etti!

Türk futbol dünyasını sarsan gelişme... MHK Başkanı Namoğlu istifa etti... İşte detaylar...

  • Ege Postası
  • 12.02.2019 - 19:58

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun TFF’ye istifasını verdiği bildirildi. İddialara göre Futbol Federasyonu söz konusu istifayı kabul etti.

Sporx’in haberine göre Namoğlu Yıldırım Demirören’i telefonla arayarak “Başkanım, gördüğüm lüzum üzerine ayrılmaya karar verdim. Bu konuda kararlıyım, geri adım atmayı düşünmüyorum” diye konuştu. Namoğlu’nun “Yarın sabah, haftalık etap (maç tayinleri) çalışmasını yaptıktan sonra dilekçemi vererek görevimden ayrılacağım. Henüz istifa etmedim ama kafamda bitirdim” dediği iddia edildi.

Hakem hatalarının gündeme oturmasının ardından Fenerbahçe ve Galatasaraylı yöneticiler de MHK Başkanı hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, “MHK’nin gitmesi bizi kesmez, bizim MHK’le işimiz yoktur. Gördüğümüz kadarıyla Yusuf Namoğlu gidici, bize mal etmesinler. Bizim onlarla işimiz yok, bizim işimiz TFF ile. Düdük astıranların o günden sonra aleyhine düdük çalınmadı” ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise, “Trabzonspor maçı hakemle konuşuluyor, bu bizi çok üzüyor. VAR kayıtları yayınlansın. Bizim aleyhimizdeyse biz gereken söylemi yaparız. Hiç de rahatsız olmayız. Bazı hakemlerin ısrarla aynı hataları yaptığı belirterek hakemliği bırakmalarını istedik. TFF’nin de bütün kurumlarıyla istifa etmesini istedik. Her açıklamamız da bana yol, su, elektrik olarak döndü. MHK’nin başına isterse en fanatik rakip taraftar başkanı olsun. Bizim maçımızı fanatik bir hakem gelsin yönetsin, beis duymayız. Kurulun başkanı kim olmuş, bizi hiç ilgilendirmiyor” diye konuşmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.