Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mezun olduğu okula müdür oldu

Mezun olduğu okula müdür oldu

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde mezun olduğu okula müdür olarak atanan genç eğitimci Ersin Erol, tatildeki öğretmenlere cep telefonlarından mesaj atarak okulun güçlü ve zayıf yönleriyle ilgili anket uyguladı. İdealist eğitimci bu sayede okulun başarısını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Mezun olduğu okula müdür oldu

  • Ege Postası
  • 25.08.2016 - 09:25

Birgi'deki Kazım Paşa Ortaokulu'nda müdür yardımcılığı yaparken yeni görevine atanan 38 yaşındaki Ersin Erol, 1992 yılında mezun olduğu Ödemiş Ortaokulu'nun kapısından müdür olarak girdi. 15 yıllık eğitimci, 2 çocuk babası Ersin Erol, Ödemiş Ortaokulu'nun başarısını arttırmak için kolları sıvadı. Yaz tatilinde bulunan öğretmenlere Whatsapp'tan mesaj atan Erol, okulun güçlü ve zayıf yönleri ile okul ile ilgili önerilerini sordu. 82 öğretmenin görev yaptığı okulun durumuyla ilgili bilgi edinmeyi amaçladığını belirten Müdür Ersin Erol, "Uyguladığım bu ankete göre öğretmenler okulun zayıf yönleri olarak, özellikle yazılı basınla iletişimsizliği, parçalanmış ailelerin çocuklarıyla ilgilenilmemesini ve tekli eğitime geçilmemesini belirtti. Okulun güçlü yönleri ise sınıf mevcutlarının az olması ve oturmuş bir düzene sahip olması olarak ortaya çıktı. Bu arada meslektaşlarım okula kütüphane kurulması, kurslar açılması ve sosyal faaliyetlere daha çok yer verilmesini istediler. Ben köy çocuğuyum. Buradan mezun oldum, burada müdür olarak görev yapmak da varmış. Çok mutluyum" dedi. 

Öğretmenlerle her konuda görüş alışverişi yapacağını söyleyen Erol, "Bu konuda arkadaşlarıma güveniyorum ve hepsine sonsuz başarılar diliyorum. Okulun başarıya ulaşmasında kütüphanenin önemini bildiğim için okulumuza bir Z Kütüphanesi kurmak istiyorum. Bunu velilerimle paylaşıp onlardan yardım isteyeceğim" diye konuştu.(DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.