Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Metroda saatler tutmadı

Metroda saatler tutmadı

İzmir Metrosu’nda sinyalizasyon arızası nedeniyle bugün uzun süre bekleyen vatandaşlar isyan etti. Duraklarda sık sık metronun kısa sürede durakta olacağı anonsları yapıldı. Fahrettin Altay'da durak tartışması!

  • Ege Postası
  • 12.12.2017 - 15:53

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İzmir Metrosu’nda vatandaşlar oluşan sinyalizasyon arızası nedeniyle zor anlar yaşadı. Gün boyu sık sık oluşan arıza nedeniyle durakların yoğun olmaması gereken saatlerde yolcu ile dolması vatandaşları da şaşırttı. Metroların tünellerde uzun süren beklemeler yaptığı iddia edilirken, durağa gelen trenlerin bazı kapılarının açılmaması nedeniyle vatandaşların iniş ve biniş sırasında zorluk yaşadığı ifade edildi.

Uzun süredir metroyu kullandığını ifade eden vatandaşlar duraklarda yüksek sesle tepkileri dile getirdi. Fahrettin Altay Metro istasyonunda bekleme yapan vatandaşlar  tabelada yazan sürelerle metronun uyuşmaması nedeniyle şikayetlerini güvenlik görevlilerine iletti.

Metro da görevli kişilerden edinilen bilgiye göre yaşanan sinyalizasyon arızasının 17 Aralık Pazar günü yapılacak düzenlemenin ardından giderileceği ifade edildi.

“DURAĞIN YERİ BELLİ DEĞİL”

Öte yandan Fahrettin Altay otobüs durağında ise vatandaşlar ile otobüs şoförleri arasında durak tartışması çıktı. Urla ve Seferihisar durak yerlerinin bir yılda üç kez değiştirildiğini, bindikleri otobüslerin şoförlerinin de bu konudaki sorularına net yanıt veremediğini öne süren yolcular, “Bir karmaşadır gidiyor. Hangi durak nerede belli değil. Şoföre soruyoruz, bilmediğini söylüyor. Yeter artık" diye isyan etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.