Dolar 32,3811
%0.2
Euro 35,0555
%-0.03
Altın 2.325,860
%0.23
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji'den üst üste kritik uyarı

Meteoroloji'den üst üste kritik uyarı

Ege bölgelerindeki bazı illerde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yetkililer, vatandaşların meydana gelebilecek ani sel, su baskınları ve yıldırım düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Öte yandan Ege Denizi'nin güneyinde fırtına beklendiği bildirildi. Meteoroloji'den üst üste kritik uyarı

  • Ege Postası
  • 10.12.2018 - 06:10

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ege Bölgesi'nde görülecek yağışın Kıyı Ege'den başlayarak zamanla bölge genelinde etkisini arttırması ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde İzmir, Aydın, Manisa, Uşak ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/ metrekare), Muğla'da çok kuvvetli (51-75 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.

Yetkililer, vatandaşların meydana gelebilecek ani sel, su baskınları ve yıldırım düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Ege Denizi'nin güneyinde fırtına uyarısı

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, rüzgar, Ege Denizi'nin güneyinde bugün öğle ve akşam saatleri arasında güneybatıdan (lodos) 6 ila 8 kuvvetinde (60-75 km/sa) fırtına şeklinde esecek. Fırtına akşam 19.00 sıralarında sona erecek.

Bölge genelinde halen güney ve güneybatı yönlerinden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esen rüzgarın gece saatlerine kadar zaman zaman fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esecek.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.