Dolar 32,5906
%0.36
Euro 34,7542
%0.06
Altın 2.497,810
%0.54
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji'den pazar için kritik uyarı

Meteoroloji'den pazar için kritik uyarı

Meteoroloji, cumartesi ve pazar günü İzmir ve diğer Ege illeri için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji, fırtınanın yaratacağı olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı. Meteoroloji'den pazar için kritik uyarı

  • Ege Postası
  • 16.12.2017 - 10:26

EGEPOSTASI - Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, cumartesi ve pazar günü İzmir için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün başlayacak yağış pazar günü kuvvetlenecek. Meteoroloji, yağmurun pazar günü sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olacağını belirterek, olumsuz koşullara karşı vatandaşları uyardı. Meteorolojik verilere göre hafta sonu 19 derece seviyesinde olacak hava sıcaklığı, önümüzdeki hafta içinde de 13 dereceye kadar düşecek. 

FIRTINAYA DİKKAT!

Rüzgarın İKuzey Ege kıyılarında ve İzmir çevrelerinde güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-75 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden, fırtınanın oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.