Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0684
%-0.15
Altın 2.309,700
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji'den önemli uyarı

Meteoroloji'den önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, yurdun batı kesimlerinde yer alan illerde yerel kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması istendi. Meteoroloji'den önemli uyarı

  • Ege Postası
  • 18.05.2017 - 12:18

EGE POSTASI- Meteoroloji Genel Müdürülüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yağmurun etksini sürdürerek devam edeceği bildirildi. 

Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren yaz havası yaşayan İzmir'de yağmur hafta başına kadar devam edecek. Cumartesi kısa bir mola verecek yağmur kentte Pazar ve Pazartesi günleri de etkili olacak.

METEOROLOJİ'DEN SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI UYARI 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

Son değerlendirmelere göre; bugün (Perşembe) öğleden sonra batı kesimlerde etkisini arttıracak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İç Ege ( Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Denizli, Manisa ile İzmir , Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri), Balıkesir'in güneyi ile Eskişehir'in güney çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını,yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.