Dolar 32,3403
%0.19
Euro 35,1052
%-0.22
Altın 2.239,570
%-0.18
Bist-100 8,89
%1.91

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji'den kritik uyarı! Sıcaklık azalacak

Meteoroloji'den kritik uyarı! Sıcaklık azalacak

Türkiye genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güneyi ve doğusu ile Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Kayseri hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2-4 derece azalacağı, batı kesimlerde 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor

  • Ege Postası
  • 15.03.2019 - 06:24

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması beklenen yağışların, bugün (15 Mart Cuma) sabah saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla, Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Antalya’nın doğu ilçelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor.

YER YER PUS VE SİS BEKLENİYOR

Marmara’nın batısı, İç Anadolu’nun güneyi ve doğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI 2-4 DERECE AZALACAK

Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2-4 derece azalacağı, batı kesimlerde 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, gece saatlerine kadar Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batı ve güneydoğusunda kuvvetli eseceği öngörülüyor. AA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.