Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mesele şahsım değil hedef Türkiye

Mesele şahsım değil hedef Türkiye

Erdoğan, “İslam ve Türk düşmanlığının sebebi Türkiye’nin sırat-ı müstakim üzerinde olmasıdır. Bu onları çıldırtıyor” dedi ve NATO krizini bir kez daha eleştirdi: Mesele şahıs meselesi değildir. Hedef Türkiye’dir, Türk milletidir

  • Ege Postası
  • 20.11.2017 - 06:52

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Bayburt 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu:

OPERASYONLARI 2019'A DOĞRU ARTACAK: 2019 yaklaşıkça elbette Türkiye'ye çelme takmak isteyenlerin operasyonları da artacaktır. Birkaç gündür yaşadıklarımız gerçeği görmek isteyenler için yeterlidir... Bütün bunlar olurken bazıları sanıyordu ki sorun Tayyip Erdoğan'dır. Değil, değil... Sorun AK Parti'dir. Çünkü AK Parti bunların oyunlarını, planlarını bozdu.
 ÇILDIRIYORLAR: Diyorlar ki Tayyip Erdoğan ve AK Parti aradan çekilirse her şey düzelecektir. Halbuki sürekli köpürtülmeye çalışılan İslam karşıtlığı ve Türk düşmanlığının sebebi Türkiye'nin sırat-ı müstakim üzerinde olmasıdır. Bu onları çıldırtıyor. Bizi devre dışı bırakmadan ülkemizi durduramayacaklarını bildikleri için şahsımızı hedef tahtasına oturtuyorlar.

HEPİMİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ: İşte en son NATO tatbikatında hem Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hem de şahsımı hedef tahtasına yerleştirdiler, bir skandala imza attılar. Bugüne kadar bize yapılan saldırıları gizleyemedikleri bir sevinçle karşılayanların işin içine Atatürk de dâhil edilince meselenin gerçek yüzünü anlamış olduğunu ümit ediyorum. Bu çerçevede yapılan açıklamaları da olumlu buluyorum. Artık hepimiz de çok iyi biliyoruz ki mesele şahıs meselesi, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye'dir, Türk milletidir.



 HER ŞEYE HAZIRLIKLIYIZ: Önümüzdeki dönemin çok daha çetin sınamalarla dolu geçeceğini tahmin etmek zor değil. Ama hamdolsun biz her şeye hazırlıklıyız. Bugün artık ekonomiden savunma sanayiine, ticaretten diplomasiye kadar her alanda 15 yıl öncesiyle karşılaştırılamayacak bir Türkiye var.
 İLERİ GARNİZONLUK YAPAN TÜRKİYE ARTIK YOK: Artık belli uluslararası örgütlere sadece ileri garnizonluk yapan bir Türkiye de yok. Bizi 1980'lerin, 1990'ların Türkiye'si ile karşılaştıranlar çok büyük bir yanılgı içinde olduklarını elbette anlayacaklar.
 SAPLANTILARINIZIN OYUNCAĞI YAPAMAYACAKSINIZ: Hâlâ ülkemizin kendi şahsi mülkleri olduğunu zanneden bu ruhu faşist, beslenme kaynağı komünist, söylemi popülist kesimlere sesleniyorum. Türkiye'de cumhuriyetimizin ortak değerleri adına demokrasi düşmanlığı, millet düşmanlığı, ezan-bayrak düşmanlığı yaptığınız günler artık sona ermiştir. Bunlara ihtiyacınız olan mühimmatı sağlayan Pensilvanya'daki şarlatan gibi ihanet şebekelerinin devri de kapanmıştır. Ne iplerini ellerinde tutan güçler ne de onların üzerimize saldığı örgütler bizi yolumuzdan asla alıkoyamayacaktır. Artık ülkemizi saplantılarınızın oyuncağı haline getirmenize göz yummayacağız.
 ŞARK KURNAZI: (CHP lideri Kılıçdaroğlu'na) Koltuğa oturduğu günden beri girdiği tüm seçimleri kaybetmiş bir zat, başarısızlıklarının bedelini ödemeyi aklına dahi getirmemiş olmasına rağmen, AK Parti'ye dil uzatma hadsizliğini gösteriyor. Şark kurnazı...

VELEV Kİ BARAJ YÜZDE 50 OLSA

2019 seçimlerine yönelik de konuşan Erdoğan şunları söyledi: "Biz velev ki yüzde 50 bile olsa baraj hesapları yapan bir parti olmadık, olmayacağız. Biz barajları yıka yıka geldik, yıka yıka devam edeceğiz. AK Parti için seçimlerdeki oy çıtası çok daha yüksektir."

'HAVAALANI 2019'A YETİŞŞİN' TALİMATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ile ortak hizmet verecek yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli Gümüşhane-Bayburt Havaalanı'nın 2019'a yetişmesi için de talimat verdi. Erdoğan, "285 milyon lira bedeli olan havaalanının proje ve ihale hazırlıkları sürüyor. Ahmet Bey (Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan) işi hızlı tutacağız ve 2020 diye bana tarih verdiniz. Ben diyorum ki seçim öncesi bu bitecek. Bize yakışanı yapacağız. Bu havaalanımızla birlikte de inşallah artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un bu uzun yol sıkıntısı da aşılmış olacak. Bu havaalanı inşallah uzun yolları kısa edecek. İnşallah 2019 seçim kampanyasına uçağımızla geliriz. Olur değil mi, olur..." dedi.

2019 UNUTMAYIN BİR KIRILMA NOKTASI

Trabzon'un Maçka ilçesinde de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "2019 unutmayın bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız, Kasım 2019'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bir reform, inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Sizler bizi hiç yalnız koymadınız ve bu yolda beraber yürüdüğümüz sürece de Allah'ın izniyle kimse bu ülkenin bileğini bükemeyecek. Hiç endişeniz olmasın, şuradan böyle bir ses gelmiş, acaba şu üke, bu kuruluş ne der, hiç kafanızı buna takmayın. Şuna bakın, Allah ne der."


Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu ile Gümüşhane'yi gezdi. Erdoğan ve Soylu, toplu ulaşım araçlarını bekleyen vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için kurulan klimalı durakta bir süre dinlendi.

UYDU DEVLET SANANLAR GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi'nde de şunları kaydetti:
AMA BİZ DE DURMAYACAĞIZ: Türkiye'yi istedikleri gibi evirip çevirebilecekleri uydu devletleriyle karıştıranlar gerçekleri yavaş yavaş görmeye başladı. Biliyoruz ki durmayacaklar. Ama biz de durmayacağız.
 BİZİM İNSANLARIMIZIN ESERİ OLAMAZ: FETÖ davalarındaki soruşturmalar ilerledikçe görüyoruz ki karşımızdaki yapı öylesine ince bir planla kurgulanmış ki bu örgütün bizim insanlarımızın eseri olması mümkün değil. Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet, böyle bir yapı.

Bu arada Erdoğan'ın koruma ekibinde görev yapan köpekleri taşıyan minibüs, Ankara'ya dönüşleri sırasında Giresun'un Görele ilçesinde karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Takla atan minibüste sıkışan 2'si polis 4 yaralı ile koruma köpekleri vatandaşlar ve itfaiye tarafından kurtarıldı.

NİCE NAİMLER YETİŞSİN

Olimpiyat ve dünya şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu için Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, "Rabbim taksiratını hasenata tebdil etsin. Daha nice nice Naim Süleymanoğlu inşallah bu ülkemizde yetişsin ve onlarla dünyada gerçekten nam salalım" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.