Dolar 32,5178
%0.01
Euro 34,8481
%0.53
Altın 2.429,090
%-0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mertoğlu'ndan konser çıkışı: Cenaze evinde türkü söylüyor!

Mertoğlu'ndan konser çıkışı: Cenaze evinde türkü söylüyor!

Son meclis toplantısında tartışan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu arasındaki kavga büyüyecek gibi... Mertoğlu, belediyenin Karşıyaka Arena’nın adının değiştirilmesi nedeniyle konser vermesine tepki gösterdi. Mertoğlu-Akpınar kavgası meclis dışına taşındı

  • Ege Postası
  • 04.05.2016 - 09:58

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Karşıyaka Belediyesi’nin Karşıyaka Arena’nın adının değiştirilmesi nedeniyle konser vermesine sert tepki gösterdi.

Mertoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Futbol’da 2.liğe düşmesi nedeniyle Karşıyaka’nın derin bir üzüntü içerisinde olduğuna dikkat çekerek, “Karşıyaka camia olarak şokta. Fakat Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar, sanki başka bir yerde başka bir alemde yaşıyor. Karşıyaka Arena’nın adının Mustafa Kemal Spor Salonu olarak değiştirilmesine bir itirazımız yok. Fakat Karşıyakalılar üzüntü içindeyken bu konser nereden çıktı. Küme düşüşümüzü kutlayacağız. Bu olsa olsa cenaze evinde türkü söylemeye benzer. Ayrıca bunca şehidimiz varken konser verilmesi şehitlerimize yapılan en büyük saygısızlıktır” dedi.

Karşıyakalılık ruhunu tam olarak anlayamamış ve kavrayamamış bir belediye başkanı ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Mertoğlu şöyle konuştu:

“Karşıyaka’ya stat yapılmasın diye varını yoğunu ortaya koyan. Karşıyaka baskette şampiyon olduğu zaman bilbordarı kendi resmi ile donatarak sahiplenen ve bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü için elini taşının altına koymayan, kişiden başka bir şey beklenmez. Ayrıca sanki Kapalı Spor Salonu yeni yapılmış gibi konser vermek niy? Sadece adının değiştirilmesi nedeniyle konser verilmesi sadece şov yapmaktır, israftır. Ben Tüm Karşıyakalıları konseri protesto etmeye ve gitmemeye çağırıyorum.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.