Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meral Akşener son mitingini İzmir’de yapacak

Meral Akşener son mitingini İzmir’de yapacak

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç’ün davetine olumlu yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son mitingini 22 Haziran tarihinde İzmir’de yapacak. Partisinin genel merkezine yazılı olarak yaptığı daveti olumlu karşılık bulan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, Akşener mitingin gerçekleşebilmesi için gerekli izinleri almak için İzmir Valiliği ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu. Kararı sevinçle karşıladıklarını belirten İl Başkanı Koray Ükünç, “Mutluyuz, heyecanlıyız. Güzel bir final olmasını istiyoruz” dedi. Valilik onay verirse, Akşener o tarihte geliyor

  • Ege Postası
  • 16.05.2018 - 14:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran seçimleri öncesi son mitingini İzmir’de yapacak. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, partisinin Lideri Meral Akşener’in seçim öncesi son mitingini İzmir’de yapması için partisinin Genel Merkezi’ne yaptığı başvuruya olumlu yanıt aldı. İl Başkanı Koray Ükünç’e 22 Haziran’da İzmir’de olabileceğini belirten İYİ Parti Lideri Meral Akşener, seçim yasakları nedeniyle 23 Haziran yerine 22 Haziran’da İzmir’de son mitingini yapacak.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in olumlu yanıt vermesiyle hazırlıklara başlayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, karara çok sevindiklerini belirterek, mitinge onay almak için hemen İzmir Valiliği ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvurduklarını ve yanıt beklediklerini açıkladı.

ÜKÜNÇ: GÜZEL BİR FİNAL OLMASINI İSTİYORUZ

İl Başkanı Ükünç, “Biz Genel Başkanımızın 23 Haziran’da İzmir’de olması başvurmuştuk. Sayın Genel Başkanımızın İzmir mitingi seçim yasakları nedeniyle seçimden bir gün yerine iki gün önce gerçekleşecek. Onayda bir sorun çıkmazsa Başkanımızın son mitingi İzmir’de gerçekleşecek. İzmir demokrasinin beşiği. Allah nasip ederse  İzmirliler olarak hepimiz hem meydanlarda hem sandıklara yoğun katılım göstererek, görevimizi yerine getireceğiz. Umarım seçimlerin neticesi de olumlu olur. Mutluyuz, heyecanlıyız. Genel Başkanımızın son mitingi İzmir’de olacak. Bütün arkadaşlarımla Sayın Akşener’in İzmir Mitinginin güzel bir final olması için çalışacağız. Güzel bir final olmasını istiyoruz” diye konuştu.

ÜKÜNÇ, AKŞENER’İ İZMİR’E DAVET ETMİŞTİ

Seçim çalışma startını veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, yeni Divan Kurulu’nu oluşturmasının hemen ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) de Atila Certel başkanlığında çalışmalarını yürütüyor. Tüm il ve ilçe teşkilatlarıyla seçim çalışmalarına başlayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in son mitingini İzmir’de yapması için Genel Merkez’e yazılı bir dilekçeyle başvurmuştu. İzmir’de yüksek bir oy potansiyeline kavuşacağı konuşulan İYİ Parti’nin İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir’de de miting yapmasını çok istediklerini belirterek, bu taleplerini genel merkezine yazılı bir başvuruyla iletmişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.