Dolar 32,5656
%0.16
Euro 34,8254
%0.47
Altın 2.418,060
%-0.61
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemenspor'dan çifte transfer

Menemenspor'dan çifte transfer

TFF 1. Lig ekiplerinden Menenemspor, Kardemir Karabükspor'dan Can Sıkılmaz'ı kadrosuna dahil etti. Menemenspor, Nijeryalı orta saha oyuncusu Henry Austine Onoka'yı da kadrosuna dahil etti.

  • Ege Postası
  • 23.07.2019 - 09:09

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Menemenspor imza şova devam ediyor. Menemenspor, Nijeryalı orta saha oyuncusu Henry Austine Onoka'yı kadrosuna dahil etti. Kulüp tesislerine gelerek yönetimle görüşen 21 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı ve Onoka kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Daha önce ülkesi Nijerya'da Sportom Sporting Academy'de forma giyen Onaka'nın, sözleşmeye imza attıktan sonra takımın Afyonkarahisar'daki ikinci etap kampına katıldığı öğrenildi. 

Menemenspor Sportif Direktörü Cenk Laleci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şimdiye kadar 4'ü yabancı 9 transfer yaptıklarını söyledi.

Laleci, lige dinamik bir takımla hazırlandıklarını ifade ederek, "Futbolcularımız çok hırslı ve istekli. Ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Menemen ve İzmir halkına sahada iyi bir futbol ile bol bol gol izletmek istiyoruz." diye konuştu.

Menemenspor, Onoka'nın yanı sıra bugün Kardemir Karabüksporlu stoper Can Sıkılmaz'ı da resmen transfer etmişti.

Transfer döneminin en hareketli ekiplerinden olan sarı-lacivertliler uzun süredir görüşme halinde olduğu Karabükspor'un stoperi Can Sıkılmaz'la sözleşme imzaladı. Kulüp binasına gelip Onursal Başkan Tahir Şahin'le görüşen 20 yaşındaki futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 senelik mukavele yapıldı. Menemenspor'da kendini geliştireceğini ve başarılı olacağını ifade eden genç oyuncu, geçen sezon 1. Lig'de küme düşen Karabükspor'da 32 resmi maça çıkmıştı. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.