Dolar 32,6007
%0.39
Euro 34,8025
%0.2
Altın 2.490,160
%0.23
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Fırat Çakıroğlu'nu unutmadı

Menemen Fırat Çakıroğlu'nu unutmadı

Menemen Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda Ege Üniversitesi’ndeki kavgada, sonradan PKK’lı terörist olduğu anlaşılan Nurullah Semo tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu’nun adının Türkeli Yıldırım Mahalesi’ndeki yeni yapılacak parka verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Menemen Fırat Çakıroğlu'nu unutmadı

  • Ege Postası
  • 02.10.2019 - 12:37

EGEPOSTASI – Menemen Belediye Meclisi'nde, CHP ve İYİ Parti Gurubu tarafından ortak verilen önerge tüm meclis üyelerini birleştirdi ve Türkiye’ye örnek oldu. Gündem dışı meclise gelen Fırat Çakıroğlu’nun adının bir parka verilmesi önergesi oybirliğiyle gündeme alındı. Fırat Çakıroğlu’nun mezun olmasına aylar kala teröre kurban gittiği belirtilerek, Türkeli Yıldırım Mahallesi’nde yapılacak parka verilmesi yönündeki önergeye AK Parti ve MHP’den de tam destek geldi. Hem AK Parti ve hem MHP’lilerin teşekkür ve evet oylarıyla, yapılacak parka Şehit Fırat Çakıroğlu adının koyulması oybirliğiyle kabul edildi.

‘FIRAT ÇAKIROĞLU BİZİM EVLADIMIZDIR’

Önergenin kabulu sonrası konuşan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ”Terörün nereden ve kimden geldiği önemli değildir. Terör terördür. Fırat Çakıroğlu bizim evladımızdır. Maalesef Ege Üniversitesi’nde katledilmiştir. Fırat’ın isminin Menemen’de yaşaması bizim için onurdur. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Terörün ve şiddetin her türlüsüne karşı çıkmak bizim görevimizdir.” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.