Dolar 32,3385
%0.18
Euro 35,1829
%0
Altın 2.247,210
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'e üniversite müjdesi! Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu açılıyor

Menemen'e üniversite müjdesi! Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu açılıyor

Menemen Belediyesi ile Bakırçay Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Menemen, Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu’na ev sahipliği yapacak. Belediye tarafından öğrenciler için yapılacak olan Belediye Misafirhanesi de yüksekokul ile birlikte faaliyete başlayacak. Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu açılıyor

  • Ege Postası
  • 22.10.2019 - 16:09

Seyrek’te bulunan Menemen Belediyesi’ne ait eski belediye binası, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş arasında imzalanan protokol çerçevesinde Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu ve öğrenciler için Belediye Misafirhanesi olarak hizmete açılıyor.

Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren, bu yönde destekleyici projeler üreten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy imzaladığı bu protokol ile ilk öğrencilerini önümüzdeki yıl kabul etmeye başlayacak olan Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu için ilk adımı atmış oldu. Menemen’e hem eğitim hem de sosyal yönden faydaları olacak olan yüksekokul ile ilgili hazırlıkları Bakırçay Üniversitesi üstlenirken öğrenciler için yapılacak Belediye Misafirhanesi’ni ise Menemen Belediyesi hizmete sokacak.

İlk etapta minimum 600 öğrenci ile eğitime başlayacak olan yüksekokulun hangi dillerde eğitim vereceği de Bakırçay Üniversitesi tarafından belirlenecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.