Dolar 32,6021
%0.39
Euro 34,8337
%0.29
Altın 2.504,160
%0.79
Bist-100 9.461,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen’de darbe girişimine ortak kınama

Menemen’de darbe girişimine ortak kınama

İzmir’in Menemen ilçesinde siyasi parti, oda başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları ve dernekler darbe girişimini kınadı.

  • Ege Postası
  • 27.07.2016 - 09:10
Menemen Ticaret Odası tarafından organize edilen toplantıya Menemen Kaymakamı, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Meclis Başkanlığı ile birlikte ilçemizde bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı, CHP İlçe Başkanlığı, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı, Vatan Partisi İlçe Başkanlığı, Menemen Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Menemen Esnaflar Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve birçok dernek katılım sağladı. Parti temsilcilikleri ve İlçe odalarının yaptıkları açıklamalarda demokrasiye sonuna kadar sahip çıkılmasının en doğru karar olduğu ve bu darbe girişimini kınadıklarını belirttiler.
Menemen Ticaret Odası adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı iş dünyası olarak darbe girişimine karşı düşüncelerimizi daha önce paylaştık” TOBB ile ortak açıklamamızda da söylediğimiz gibi “Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir”dedi. 
Ayrıca Güral Menemen’de böyle bir birlikteliği sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.