Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de çifte dehşet; Biri valizde, biri otelde asılı iki kadın cesedi bulundu

Menemen'de çifte dehşet; Biri valizde, biri otelde asılı iki kadın cesedi bulundu

İzmir'in Menemen ilçesinde, tarım işçilerinin sazlıkta, içerisinden kötü kokular geldiğini fark edip polise haber verdiği valizden, kadın cesedi çıktı. Vücudunda derin yaralar tespit edilen ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Biri valizde, biri otelde ölü bulundu

  • Ege Postası
  • 07.06.2018 - 11:45

Seyrek Mahallesi yakınlarında tarlada çalışan mevsimlik tarım işçileri, dün akşam saatlerinde bölgedeki sazlık alanda, kötü kokular gelen bir valiz bulunca polise haber verdi. Gelen ekipler, valizi açtıklarında kadın cesediyle karşılaştı. Çeşitli bölgelerinde kanlı ve derin yaralar bulunan ceset, yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kadının kimliğini belirlemeye çalışan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

OTEL ODASINDA ASILI BULUNDU

Öte yandan, yine İzmir'in Menemen ilçesindeki bir oteldeki odada, boynundan urganla tavana asılı halde kadın cesedi bulundu. Polis, üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi ve olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunun belirlenmesi için çalışma başlattı.

Dün akşam saatlerinde, Menemen Belediyesi merkez binası yakınlarındaki bir otelin personeli, girdikleri bir odada, boynundan urganla tavana asılı kadın cesediyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, yaptıkları çalışmada cesedin kimliğini belli eden bir ize rastlamadı. Polis, kadının otele kimliksiz nasıl girdiğini araştırırken, ceset, otopsi ve kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.