Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen CHP'ye Serdar Değirmenci atandı

Menemen CHP'ye Serdar Değirmenci atandı

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in CHP yönetimi tarafından tekrar aday gösterilmemesine tepki göstererek Menemen İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hürol Taklak’ın yerine MYK kararıyla İzmir İl Genel Meclisinin son başkanı Serdar Değirmenci atandı. CHP Menemen'de mevcut ilçe başkanı istifa etmişti

  • Ege Postası
  • 16.02.2019 - 12:57

4 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Tahir Şahin'in CHP yönetimi tarafından yeniden aday gösterilmemesine tepki göstererek yönetimiyle birlikte istifa eden Hürol Taklak'ın yerine CHP Menemen İlçe Başkanlığına Serdar Değirmenci atandı.

Değirmenci başkanlığında oluşan yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

"Hakan Taşkıntuna, İmam Yıldırım, Erdal Güneş, İrfan Aras, Uğraş Yarar, Ahmet Korkmaz, Niyazi Yüksel, Sibel Baştimur, Arzu Tuğsel, Didar İnci Ok, Gözde Çaltı, Ercan Çakmak, Niyazi Esen, Serkan Maral, Umut Kavasoğlu, Gülten Aytaş."

Menemen İlçe Başkanlığına atanan Serdar Değirmenci, "Türkiye tarihinin en önemli yerel seçimlerine giderken kimin nerede, hangi makamda olacağı değil ülkemizin geleceği önemli. Bu yerel seçimler sonuçları itibari ile yerel olmakla kalmayacak, genel siyaseti de derinden etkileyecektir. Millet İttifakının yerel seçimlerden başarıyla çıkması, Türkiye’de siyasetin yeniden şekillenmesine yol açacaktır. AKP iktidarının kentlerde geriletilmesi sonunun başlangıcı olacaktır. Bu bilinç ve kararlılıkla göreve gelen ben ve arkadaşlarım Menemen’de yeni bir başarı öyküsü yazacak adayımız Serdar Aksoy’un etrafında bütünleşerek üzerimize düşen tarihi sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz" açıklamasında bulundu.

Daha önce istifa eden kadın ve gençlik kolları yönetiminin de önümüzdeki günlerde belirleneceği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.