Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor'da kenetlenme yemeği

Menemen Belediyespor'da kenetlenme yemeği

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Menemen Belediyespor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, birlik ve beraberlik yemeğinde kenetlendi.

  • Ege Postası
  • 26.08.2016 - 16:15

Tepe Sosyal Tesisleri'ndeki geceye Menemen Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin de katılırken yemekte teknik direktör Suat Kaya'ya da sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Başkan Tahir Şahin, son 2 sezondur 1'inci Lig'e yükselmek için büyük çaba sarf ettiklerini hatırlatırken şunları söyledi:

"Benim genel kaptanlık yaptığım 1988 yılında o dönemki ismiyle Menemenspor bugünki ismi 1'inci Lig olan 2'nci Lig'de yer alıyordu. Daha sonra kapanan kulüp 18 yıl önce Menemen Belediyespor olarak doğdu. Umuyorum uzun bir aradan sonra yeniden 1'inci Lig'e döneceğiz." 

Yeni transferleri de tebrik eden Başkan Şehin, "Büyük bir aile olduk. Bu birlikteliği sürdürüp, şampiyonluğa ulaşacağız. Camiamız tüm güzellikleri hak ediyor" cümlelerini kullandı. 

Kendisi için hazırlanan, "İyi ki doğdun Hugo Suat" yazan pastayı kesen Suat Kaya'da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Önemli isimleri transfer ettiklerini belirten Suat Kaya, "Kazasız bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Böyle güzel bir ortamda yer aldığım için çok mutluyum. Sezon sonunda bu coşkuyu daha kalabalık bir şekilde şampiyonluk kutlaması olarak yaşayacağız" dedi.

Menemen Belediyespor sezonun ilk maçında 3 Eylül Pazar günü evinde İnegölspor'la karşı karşıya gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.