Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyespor'da Kaya görüşme odasına

Menemen Belediyespor'da Kaya görüşme odasına

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğu Hatayspor'a kaptıran, Play-Off çeyrek finalinde ise Keçiörengücü'ne elenen Menemen Belediyespor'da sözleşmesi ay sonunda bitecek teknik direktör Suat Kaya, yönetimle masaya oturacak. Öte yandan Menemen Belediyespor, 5 futbolcusuyla yollarını ayırdı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2018 - 11:40

Kurmaylara öncelikle geniş çapta rapor verecek Kaya, daha sonra yeni sezon için görüşmelere başlayacak. Son 2 sezondur Menemen Belediyespor'a Play-Off oynatan tecrübeli teknik adamın sarı-lacivertlilerde yola devam etmeyi düşündüğü, yönetimin de istikrardan yana tavır sergileyeceği bildirildi. Suat Kaya, 2016-17 sezonunda göreve başladığı Menemen Belediyespor'da toplam 82 resmi maça çıktı. Kaya yönetimindeki İzmir temsilcisi, bu müsabakalarda 43 galibiyet, 23 beraberlik ve 16 mağlubiyet elde etti.

5 futbolcuyla yollar ayrıldı

TFF 2'nci Lig Play-Off çeyrek finalinde Keçiörengücü'ne elenen Menemen Belediyespor kadroda operasyona başladı.

Sözleşmesi sona erecek teknik direktör Suat Kaya ile masaya oturmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde 5 futbolcuyla yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel takım oyuncularımızdan Cihan Can, Kerem Bulut, Yıldıray Koçal, Aytaç Deniz ve devre arasında kiralanan Ozan Papaker'in sözleşmeleri karşılıklı feshedilmeştir. Oyunculara takımımıza verdikleri emek için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında kendilerine başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.