Dolar 32,3685
%0.16
Euro 35,1197
%0.16
Altın 2.327,590
%0.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyesi operasyonunda gözaltına alınan hurdacı kim'

Menemen Belediyesi operasyonunda gözaltına alınan hurdacı kim'

İzmir'de, Menemen Belediyesi'ne düzenlenen ve CHP'den istifa eden Belediye Başkanı Serdar Aksoy dahil gözaltına alınan 25 kişi arasında, hurda firması sahibinin de olduğu öğrenilmişti. Firmanın, Çiğli ilçesindeki Ata Sanayi'de faaliyet gösteren işletme olduğu ortaya çıktı. Firma sahibi Z.T.'nin de emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü bildirildi.

  • Ege Postası
  • 20.11.2020 - 16:12

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, CHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen ve daha sonra partisinden istifa eden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve aralarından yardımcılarının da bulunduğu kişilere yönelik bu sabah operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile birlikte 25 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler arasında, belediyenin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra bazı hurda firmaları sahiplerinin de bulunduğu bildirildi. Belediyenin hurda alım satımı konusunda da bazı yolsuzlukların tespit edildiği öğrenilirken, toplanan deliller Yeşilyurt'taki Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Ahıhıdır Mahallesi Muhtarı Hızır Algür, "Sabah polisler geldiler. Çok kalabalıktı. Belediye binasından deliller toplayıp gittiler. Ne olduğunu bilmiyoruz" dedi.

FİRMA, ÇİĞLİ İLÇESİNDEYMİŞ

Firmanın, Çiğli ilçesindeki Ata Sanayi'de faaliyet gösteren işletme olduğu ortaya çıktı. Firma sahibi Z.T.'nin de emniyetteki işlemlerinin sürdürüldüğü bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.