Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediyesi’nde Koronavirüs seferberliği

Menemen Belediyesi’nde Koronavirüs seferberliği

Menemen Belediyesi, tüm dünyayı tehdit eden Koronavirüse(Covid-19) karşı verdiği mücadelesine son hızla devam ediyor. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un talimatıyla, ilçede bulunan toplu yaşam alanlarının ve sirkülasyonun fazla olduğu alanların dezenfeksiyon çalışmaları devam ederken, belediye son olarak pazaryerlerinde de önlemleri en üst seviyeye çıkardı.

  • Ege Postası
  • 20.03.2020 - 11:14

Hastalığın Türkiye’de görülmesinin hemen ardından yol haritasını belirleyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, verdiği talimatla ilçenin her yerinde dezenfekte çalışmalarını başlattı. İlk etapta, Çınarlı Camisi, Şehir Parkı, Menemen Anadolu Lisesi, Kubilay Kültür Merkezi, Menemen Belediyesi Ana Binası, Perşembe Pazarı ve toplu ulaşım araçlarının dezenfeksiyon işlemleri tamamlanan ilçede, Mart ayı boyunca yapılacak olan tüm sosyal, kültürel, eğitsel ve sportif etkinlikler de ertelendi. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde, vatandaşların sağlığı ve güvenliği için,  toplu yaşam alanlarının tamamı ve sirkülasyonun fazla olduğu alanlar belediye ekipleri tarafından ilaçlanırken, Koronavirüs’e karşı önlemleri içeren, yapılması gerekenleri anlatan el broşürleri bastırılarak merkez yerlerde dağıtıldı. 

Perşembe Pazarı dezenfekte edildi

Menemen Beleidyesi son olarak bugün kurulan Halk Pazarı’nda aldığı önlemlerle Koronavirüs’e karşı savaşına devam ediyor. Belediye ekipleri, hem pazarcı esnafını hem de alışverişini güvenle yapmak isteyen vatandaşı dağıttığı broşürlerle ve yaptığı anonslarla hastalık hakkında bilgilendiriyor, dezenfekte çalışmalarına en üst seviyede devam ediyor. 

“Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği her şeyden önemli”

Sosyal medya hesaplarından, dezenfeksiyon çalışmalarına bundan sonra da düzenli olarak, titizlikle devam edeceklerinin açıklamasını yapan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği her şeyden önemli” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.