Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan görevine başladı

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan görevine başladı

Yenilenen kura çekimi ile Menemen Belediye Başkan Vekili olarak belirlenen Aydın Pehlivan, göreve başladı. Pehlivan'ın ilk icraatı hediye gelen cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tablosunu makama asmak oldu.

  • Ege Postası
  • 14.01.2021 - 14:56

Aydın Pehlivan, sabah saatlerinde belediye binasına gelerek, kura öncesi İzmir Valiliği tarafından Başkan Vekili olarak görevlendirilen İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan'dan görevi devraldı.

Tebrikleri kabul etti

Menemen Belediyesi’ndeki makamında AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyelerini ağırlayan ve tebrikleri kabul eden Aydın Pehlivan, burada yaptığı açıklamada, “Bu seçimin kaybedeni yoktur, tüm Menemenli hemşerilerimiz kazanmıştır. Belediyecilik anlayışımızın özünü oluşturan şeffaflık, dürüstlük ve çalışkanlık anlayışımızla halkımıza hizmet etmeye başlıyoruz. Artık Menemen’de hizmet zamanı…” dedi.  

Öte yandan ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Çelik ve beraberindekiler Aydın Pehlivan'a Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin olduğu tabloyu hediye etti.

Pehlivan'a görevinin ilk gününde, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ile partililer hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çelik, "AK Parti, yerel yönetimler ve belediyecilik konusunda sadece ulusal değil küresel ölçekte iddia sahibi bir partidir. Bizlerin amacı, almış olduğumuz bu bayrağı daha da yükseklere taşımak olacaktır. Bunu da hep birlikte başaracağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.