Dolar 32,5591
%0.04
Euro 34,9007
%0.1
Altın 2.430,540
%0.02
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te imar barışı masası ekibi sahada

Menderes'te imar barışı masası ekibi sahada

Menderes Belediyesi tarafından İmar Barışına yönelik kurulan 'Barış Masası' uygulaması kapsamında ilçedeki mahalleler dolaşılarak vatandaşlara yönetmelik hakkında bilgi aktarılıyor.

  • Ege Postası
  • 15.08.2018 - 09:26

31 Ekim tarihine kadar sürecek İmar Barışı için Menderes Belediyesi tarafından kurulan 'Barış Masası' uygulaması kapsamında ilçedeki mahalleler de vatandaş buluşmaları gerçekleştirilerek, yönetmelikle ilgili vatandaşlara bilgi aktarılıyor. Vatandaşların konuyla ilgili akıllarındaki sorular tek tek cevaplanırken, uygulamadan yararlanmaları için gerekli başvuru evrakları hakkında da bilgi verilip, belediyede açılmış olan İmar Barışı uygulamasına davet ediliyorlar.

7 bin başvuru

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Yönetmeliğin çıktığı günden itibaren belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Barış Masası uygulamamıza vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Sadece ilçemizden değil başka ilçeler hatta illerden bile belediyemize gelerek uygulamadan yararlanıyorlar. Şu ana kadar 7 bin vatandaşımız belediyemizden gerek konuyla ilgili bilgi alarak, gerek kayıt yaptırarak uygulamamızdan yararlandı. 31 Ekime kadar tüm vatandaşlarımızı uygulamadan yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

Mahalle mahalle dolaşıyoruz

Vatandaşlara yönetmeliği anlatmak için mahalle buluşmaları düzenlediklerini kaydeden Başkan Soylu, “Barış Masası’nda görevli arkadaşlarımız akşamları da mahallelerimizi dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya gelerek yönetmelikle ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Böylece vatandaşlarımızın aklındaki sorular cevap bulurken, uygulamadan yararlanmaları için belediyeye de davet ediliyorlar” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.