Dolar 32,6845
%0.65
Euro 34,9280
%0.56
Altın 2.512,070
%1.11
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te 'Evet' toplantısı

Menderes’te 'Evet' toplantısı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle alakalı Menderes’te “Evet” Toplantısı düzenlendi. Etkinlikte AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım referandumda neden evet denilmesi gerektiğini anlattı. Koordinatör Yıldırım Menderes ve Kemalpaşa'da teşkilatla buluştu

  • Ege Postası
  • 15.03.2017 - 09:19

16 Nisan tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Referandum Sistemiyle ilgili AK Parti ilçe Başkanlığı tarafından “Evet” toplantısı gerçekleştirildi. Menderes Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, AK Parti İzmir SKM Başkanı Abdurrahman Tosun, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ve ilçe yönetim kurulu ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Koordinatör Yıldırım'dan Kemalpaşa'da istikrar vurgusu

Yıldırım: Sorunların çözümü 'evet'tedir! AK Parti Koordinatörü Buca'da konuştu

Diktatör seçimle gelmez

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım sahada etkin olunması gerektiğini belirterek, “Çocuklarımız için, vatanımız için, milletimiz için, bayrağımız için referanduma kadar dur durak bilmeden evet çalışmamızı en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Hayır diyenler referandumda evet çıkması ile diktatörlüğün geleceğini söylüyorlar. Zaten diktatörlük olsaydı seçim yapılmazdı, diktatörler seçimle gelmez. Sorumluluğu daha fazla olan bir sistem geliyor. Kesinlikle bu algıya yer verilmemeli” diye konuştu.

15 Temmuz vurgusu

16 Nisan’da milletin isteğinin yerine geleceğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise“ Bu memlekette dünyaya gelecek çocuklarımız için, ay yıldızlı bayrağımız için, vatanımızı milletimiz sevdiğimiz için, bütün düşmanlarımız hayır dediği için biz evet diyoruz. Bütün dünya ayağa kalkmış vaziyette. Her gün bir Avrupa ülkesi bize karşı karar alıyor. Atları ile itleri ile üzerimize geliyorlar. Herkes şapkayı çıkarıp önüne koymalı. Onlar bunu çok iyi biliyorlar. Bu millet 15 Temmuz’da toptan tüfekten korkmadı, attan itten mi korkacak'” ifadeleri kullandı.

Menderes çalışıyor

AK Parti İzmir SKM Başkanı Abdurrahman Tosun da seçimin önemine değinerek, “Belediye başkanı veya milletvekili seçmiyoruz. Bu bir teşkilat seçimi olacak. Yani kendimizi ona göre ayarlayacağız, çalışmalarımızı da seçmen bazlı ev ziyaretleri üzerine kurguladık ve bu çalışmalar anlamında da Menderes’te iyi ve güzel çalışmalar oluğunu görüyorum” dedi.

Çalışmalarımız sürüyor

AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ise, “Referandum için tüm çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. SKM’yi oluşturduk, yeni açacağımız ilçe binamızı SKM binası olarak hazırladık. Oradan hareketle saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Araçlarımızda giydirme çalışmalarımızı yaptık, yönetim olarak, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hep birlikte aktif bir şekilde referandum çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.