Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te atık piller toplandı

Menderes’te atık piller toplandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde, Taşınabilir Pil Üreticileri İthalatçıları Derneği ile birlikte düzenlenen pil toplama kampanyasına Menderes Belediyesi’nden de destek geldi. Menderes’te atık piller toplandı

  • Ege Postası
  • 26.06.2019 - 09:15

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Taşınabilir Pil Üreticileri İthalatçıları Derneği’nin (TAPDER) 22.’sini düzenlediği atık pil toplama kampanyasına Menderes Belediyesi’de katıldı. Menderes Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kentte yer alan okullar, özel şirket, kurum ve kuruluşlarda atık pil toplamalarını gerçekleştirdi.

Rekor geldi

Kampanya kapsamında, ilçe genelinde toplamda 715 kilogram atık pil toplandı. Alpaslan İlk Öğretim Okulu toplam 419 kilogram atık pil toplayarak Menderes’te ilk sırayı alırken İzmir genelinde de dereceye girdi.

Çalışmalar sürecek

Çevre duyarlılığına dikkat çeken Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Daha sağlıklı bireyler yetişmesi için atık pil toplama kampanyasına belediyemiz olarak katkı sağladık. İlçe genelimizde gerçekleştirdiğimiz çalışma ile atık pilleri toplayarak geri dönüşümünü sağladık.  Menderesli hemşehrilerimizin kampanyaya gösterdikleri duyarlılık bizi çok mutlu etti. Çevreye karşı, doğaya karşı, sağlığımızı tehdit eden her türlü konuya duyarlı olacak ve çalışmalarımızı bu kapsamda sürdüreceğiz. Kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.