Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes soluk alsın

Menderes soluk alsın

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala,  Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya Menderes Şaşal Köyü yakınındaki orman yangını nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

  • Ege Postası
  • 15.07.2017 - 16:03

Temmuz ayının ilk üç gününde 10 bin dönüm orman yandığını hatırlatan Pala, “Ciğerlerimizin paresi  ormanlarımıza bir fidan da bizden. Yanan ciğerlerimizi yenileme çalışmalarına da destek vermeye hazırız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde 1-3 Temmuz tarihleri arasında 3 gün boyunca aralıksız yanan Menderes için ağaç dikme kampanyası başlıyor. Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala,  Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.  Başkan Pala, yanan ormanların yenilenmesi kampanyasına destek olmaya hazır olduklarını söyledi.  Pala, Belediye Başkanı Soylu’ya çam fidanı hediye etti.  10 bin dönümlük alanın üç gün aralıksız süren yangında kül olduğunu hatırlatan Dernek Başkanı Pala, “Doğma büyüme Menderesliyiz. Tüm orman yangınları üzücü. Ancak doğup büyüdüğümüz yaşadığımız ilçenin ciğeri yandı. Ciğerlerimizin paresi ormanlarımıza bir fidan da bizden olsun. Yanan ormanlık alanların yenileme çalışmalarına da destek vermeye hazırız. Derneğimiz adına bir fidanlık oluşturabiliriz. Menderes Soluk Alsın diye biz de fedakarlık yapmaya dernek olarak hazırız” diye konuştu.  Bakanlığın da 1.5 milyon ağaçlık bir kampanya başlatacağını söyleyen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “1.5 milyon artı 1. Ağacımız hazır. Biz de belediye olarak vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşları ile bir çevre hareketi başlatıyoruz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.