Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,6930
%-0.11
Altın 2.525,960
%1.67
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes Gençlik Merkezi yükseliyor

Menderes Gençlik Merkezi yükseliyor

Menderes Belediyesi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle ilçeye kazandıracağı Gençlik Merkezi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Barbaros Mahallesi'ne kazandırılacak ve 3 milyon liraya mal olacak proje Menderes'te bir ilk olacak.

  • Ege Postası
  • 09.11.2018 - 09:12

Menderes'te 5 bin 587 metrekare alan üzerine inşa edilen projede gençler için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Üç kattan oluşacak yatırım, içerisinde bulunan sosyal tesisleri ile dikkat çekiyor. Açık ve kapalı basketbol sahaları, derslikler, seminer salonları, kütüphane, eğitim odaları ve birçok farklı alandan oluşacak Gençlik Merkezi kısa zamanda ilçeye kazandırılacak.

Hayaller gerçeğe dönüşüyor

Menderes’te herkesin sesi olduklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çıktığımız yolculuğumuz devam ediyor. Halı sahası dahi bulunmayan ilçemiz bizim dönemimizle birlikte spor komplekslerine, sosyal tesislere kavuştu. Hizmet kervanımıza gençlik merkezini de ekledik. Menderes Gençlik Merkezi ile gençlerimize yeni bir sosyal alanı daha kazandırmış olacağız. Projemizde çalışmalarımız hızla sürüyor. Kısa sürede çalışmaları tamamlayıp projemizi Menderes’imize kazandırmış olacağız” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.