Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Melis Sökmen ve Moğollar İzmirlilerle buluştu

Melis Sökmen ve Moğollar İzmirlilerle buluştu

87'nci İzmir Enternasyonal Fuarı'nın evsanevi mekanlarından Mogambo'da bu kez pop ve caz müziğin en sevilen ve en önemli temsilcilerinden Melis Sökmen rüzgarı esti. Melis Sökmen ve Moğollar İzmirlilerle buluştu

  • Ege Postası
  • 15.09.2018 - 12:05

Profesyonel müzik hayatına 1986 yılında 'Grup Lokomotif' ile başlayan ve 'O Zaman', 'Hediyem', 'Öze Dönelim', 'Halis Melis' isimli dört albümü bulunan, o günden bugüne birçok festivalin vazgeçilmez ismi haline gelen Melis Sökmen, Mogambo'da da hem albümünde yer alan şarkılarını hem de sevilen şarkıları seslendirdi. Folkart sponsorluğundaki Mogambo Caz Geceleri'ne damga vuran Sökmen, sesi ve yorumuyla kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Konser öncesi İzmir ve İzmirli dinleyicilerin kendisi için öneminden bahseden Melis Sökmen, her zaman olduğu gibi kentte bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. İzmir'deki her konserinin çok hareketli ve eğlenceli geçtiğini anlattı. 87. İzmir Enternasyonal Fuarı ile ilgili de düşüncelerini paylaşan Sökmen, "Fuar'da ne kadar çok konser verildiğini ve etkinlikleri gördüğümde gerçekten çok mutlu oldum ve çok büyük keyif aldım. Fuar'ın her daim devam etmesini gönülden diliyorum" dedi. 

MOĞOLLAR COŞTURDU

Türk rock müziğinin efsane grubu 'Moğollar', 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki 'Rock Sahnesi'nde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda konserler sürdü. Bu sene 50'nci yılını kutlayan 'Moğollar' grubu 'Rock Sahnesi'nde konser verdi. Cahit Berkay, Engin Yörükoğlu, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Kemal Küçükbakkal ve Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca'nın da aralarında bulunduğu, Anadolu rock müziğinin en önemli temsilcilerinden olan Moğollar, İzmirli sevenleri ile buluştu. Yarım asırdır unutulmayan şarkılarını seslendiren Moğollar hayranlarına unutamayacakları dakikalar yaşattı. Cem Karaca'nın her yaştan dinleyicinin bildiği 'Tamirci Çırağı', 'Resimdeki Gözyaşları' şarkılarını söyleyen oğlu Emrah Karaca, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Moğollar'ın, 'Dinleyiverin Gari' şarkısını çalmasıyla birlikte konseri izlemeye gelenler yerlerinde duramayarak oynamaya başladı ve şarkıya coşkuyla eşlik etti.

İZMİR MARŞI'NI SÖYLEDİ

Fuarın açılışından bu yana devam eden Çim Konserleri’nde pop müziğin sevilen ismi Gülşen, Migros sponsorluğunda sahnedeydi. Hayranlarının alkışları eşliğinde sahneye çıkan Gülşen’e beraberindeki dansçılar eşlik etti.  Sık sık sahneden sevenleriyle sohbet eden Gülşen, “Dan Dan”, “Yatcaz Kalkcaz Ordayım”, “Bir Fırt Çek”, “Irgalamaz Beni”, “Of Of” gibi akıllarda yer etmiş şarkılarını da seslendirdi. Kalabalığın bir hayli hoşuna gittiğini belirten Gülşen, “Buraya gelince çok heyecanlanıyorum. İyi ki İzmir var. Kendimi en iyi hissettiğim yer. Evimde gibiyim şuan. Sadece bir fark var evde bu kadar heyecanlanmıyorum” dedi. Gülşen konserinde İzmir Marşı’nı da seslendirdi. “Ne mutlu Atatürk’üm diyene, ne mutlu Türk’üm diyene. Bayılıyorum bu marşa, kaç kıta var orada. Biz burada birbirimize giriyoruz ben bu kıtayı söyleyeceğim diye. Ben en çok ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ bölümlerini sevdiğim için konu oraya gelsin istiyorum” dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.