Dolar 32,5982
%0.38
Euro 34,8047
%0.21
Altın 2.501,230
%0.67
Bist-100 9.434,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Melih Gökçek son kez Erdoğan’la görüştü!

Melih Gökçek son kez Erdoğan’la görüştü!

Ankara'da herkes Melih Gökçek'in 'istifa çağrısı' için yapacağı açıklamaya kilitlendi. Gökçek, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Saray'da 'son kez' bir araya geldi. Gökçek'in istifa için ayak dirediği ve yapımı devam eden Ankapark projesinin bitirilmesini şart koştuğu iddia ediliyordu. Sözcü foto muhabiri Zekeriya Albayrak bir anda Türkiye'nin gündemine oturan o parkı görüntüledi. İşte Ankapark inşaatında ve AKP'deki 'istifa krizinde' son durum.

  • Ege Postası
  • 23.10.2017 - 18:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta yaptığı “Şu an itibariyle üç belediye başkanımız istifalarını verdiler. Şimdi 3 belediye başkanımız daha var. Onlar da en kısa zamanda vereceklerine inanıyorum. İlgili arkadaşlarımız görüşmelerini yaptılar. Şu anda da zannediyorum bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içindeler. Yine söylüyorum, gereği neyse gereği yapılacaktır” sözlerinin ardından gözler istifaları istenen isimlere çevrildi.

GÖZLER ANKARA, BURSA VE BALIKESİR'DE

Şimdiye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan istifa etti. İstifa edecekler listesinde ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bulunuyor.

CNN Türk yayınında konuşan AKP’ye yakın kalemlerden Abdulkadir Selvi, Recep Altepe’nin istifa etmeyeceğini Başbakan Binali Yıldırım’a ilettiğini açıkladı. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Recep Altepe’nin, bugün saat 16.00’da yapılacak açılış töreninde yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

GÖKÇEK MUAMMASI

Melih Gökçek ile ilgili muamma da sürüyor. İstifası istenen ve henüz buna bir yanıt vermeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, 23 Nisan 2018’de açılışının yapılması planlanan Ankapark’ı ‘şart’ olarak koştuğu ve “Bari Ankapark’ı hayata geçireyim öyle istifa edeyim” dediği kulislere yanmıştı.

ERDOĞAN’LA GÖRÜŞECEK

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün ‘son kez’ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i makamında kabul edeceği açıklandı. Tarihi görüşmenin Ak Saray’da başladığı öğrenildi.

KRİTİK GÖRÜŞME SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek arasındaki görüşme sona erdi. Melih Gökçek Ak Saray’dan ayrıldı.

ANKAPARK İNŞAATI

Öte yandan Sözcü foto muhabiri Zekeriya Albayrak, Melih Gökçek’in “Büyük hayalim” dediği Ankapark’ı görüntüledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.