Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mehmet Metiner'in kongre eleştirisine Hamza Dağ'dan yanıt!

Mehmet Metiner'in kongre eleştirisine Hamza Dağ'dan yanıt!

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner’in sosyal medyadan partisinin ilçe kongre sürecine ve sonuçlarına yönelik eleştirilerine yanıt AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi. Kongre sürecindeki AK Parti’de 'içeriden eleştiri'

  • Ege Postası
  • 09.03.2020 - 16:35

EGEPOSTASI- “AK Parti’mize uyarımdır... Kendi ilçesinde seçim kaybeden, ihanetiyle seçim kaybettiren teşkilat başkanları milletvekilleri istiyor diye yerinde tutulursa... Ömer’leri bulmaktan vazgeçip ihanetçileri ve davayla alakasızları ödüllendirirsek... Hasbileri kaybederiz, biline!...” ifadelerini kullanarak partisinin ilçe kongrelerini değerlendiren ve isim vermeden milletvekillerine açıkça milletvekilerine yüklenen eski milletvekili Metiner’e, AK Partili Dağ’dan yanıt gecikmedi.

Partisinin milletvekillerinin ilçe teşkilatlarına yön verdiği mesajını içeren paylaşıma karşılık Dağ, ‘Yanlış zihniyet’ diye ifade ettiği Metiner’in sözlerine  "'İçeriden’ AK Parti'yi eleştirmek konforlu bir alan. Somut delil sunmadan ve belagatla, her türlü eleştiriyi yöneltebiliyorsun. Ne de olsa cevap veren olmuyor. Gelecekte “biz demiştik” diyebilmeyi umutla bekleyen bu yanlış zihniyetin partimize hiçbir katkısı yoktur” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.