Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meclis üyesinin ayağı kırıldı

Meclis üyesinin ayağı kırıldı

AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir, Cumhur İttifakı (AK Parti ve MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı mitinginde yaşanan izdiham nedeniyle ayağını kırdı. Ayağı alçıya alınan Aydemir’i Nihat Zeybekci ve Ali Aslan evinde de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu. Bayraklı'da talihsiz kaza

  • Ege Postası
  • 13.03.2019 - 17:50

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci  ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı mini mitingde yaşanan izdihamda sol ayak tarak kemiğini kırdı.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’a destek vermek amacıyla Bayraklı Sevgiyolu’nda gerçekleşen mitingte vatandaşların Bakan Soylu ve Cumhur İttifakı (AK Parti-MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ile fotoğraf çektirmek istemesi sırasında yaşanan izdihamda arada kalan AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir, yaşanan olayın hemen ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ZEYBEKCİ VE ASLAN AYDEMİR’İ EVİNDE ZİYARET EDEREK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ SUNDU

Sol ayak tarak kemiği kırıldığı belirlenen Latif Aydemir’in ayağı alçıya alındı. Talihsiz bir olay yaşadığını belirten Latif Aydemir, tek üzüntüsünün bir süre seçim çalışmalarına katılamamak olduğunu söyledi. Aydemir’i evinde ziyaret eden Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan Aydemir’e geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.