Dolar 32,5747
%0.11
Euro 34,9940
%0.47
Altın 2.424,360
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meclis’te vekiller birbirine girdi

Meclis’te vekiller birbirine girdi

TBMM'deki oturum sırasında vekiller birbirine girdi. AK Partili ve CHP'li vekiller arasında yumruklaşmaya varan kavganın CHP'li Engin Özkoç'un konuşması sırasında yaşandığı belirtildi. Özkoç'a ilk hamle AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi. Özalan, Özkoç'un üstüne yürürken yine başka bir İzmirli CHP'li Tacettin Bayır araya girerek Özalan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Meclis’te vekiller birbirine girdi

  • Ege Postası
  • 04.03.2020 - 19:31

EGEPOSTASI- TBMM’de CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un konuşması sırasında AK Partili millletvekilleri sıralara vurdu. AK Partili bazı milletvekillerinin kürsüye yürümesi üzerine CHP’li vekiller de karşılık verdi. Çıkan arbedede vekillerin yumruklaştığı görülürken o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Özkoç'un konuşması sırasında AK Partili Alpay Özalan'ın kürsüde olan Özkoç'a hamle yapmasını yine İzmirli CHP Milletvekili Tacettin Bayır engellemeye çalıştı.

ÖZKOÇ NE DEMİŞTİ'

Özkoç bugün düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kılıçdaroğlu Esed'in Suriye'de İsrail'in Filistin'de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmakta. Türkiye'nin buradaki mücadelesini sürekli fitne ile yalanla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir” sözlerine şu ifadelerle yanıt vermişti:

* Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez.

KAVGANIN ARDINDAN PAYLAŞTI

Özkoç, Mecli’teki kavganın ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Ben bir kişinin değil, milyonların sesiyim… Tehditler, yumruklar bizi yıldıramaz… Biz adalete susamış, demokrasiye inancı tam, Türkleriz… Biz lekesizleriz. Ve mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.