Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mavi Liste Platformu'ndan miting gibi toplantı

Mavi Liste Platformu'ndan miting gibi toplantı

Kongre yarışının en erken başladığı ilçe olan Karşıyaka’da Mavi Liste Platformu Bostanlı Suat Taşer Sahnesi’nde gövde gösteri yaptı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay bu toplantıya katılmazken mesaj gönderdi: Yer gök Mavi… Mavi Liste Platformu'ndan miting gibi toplantı

  • Ege Postası
  • 05.11.2019 - 12:46

EGEPOSTASI - İzmir’de kongre ateşinin ilk yandığı ilçe olan Karşıyaka’da Mavi Liste Hareketi çalışmalarını her geçen gün hız veriyor. Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da açık desteğini alan Mavi Liste Platformu Bostanlı Suat Taşer Sahnesi’nde ilçe kongrelerini aratmayacak kalabalıkta bir toplantı düzenledi. Toplantıya Mavişehir, Atakent, Yalı, Mavişehir ve Bostanlı Mahallelerinden ağırlıklı olarak partililer katılırken, kentin yukarı kesiminden de kanaat önderleri katılım gösterdi.

Karşıyaka Belediyesi mevcut meclis üyelerinden Adem Şahin, Murat Aydın, Nilüfer Bakoğlu Aşık ve Birgül Sular Üner’de hazır bulundu. Karşılık görüş alışverişinin yapıldığı ve izlenecek yol hakkında tartışmaların yapıldığı toplantıya CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, İl Başkan Yardımcısı Sedredi Coşkuner, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır katıldı., İl eski Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin, Serdar ve Önder Koç gibi isimler katıldı.

Konuşmacıların tümünün hedefinde Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım vardı. Yıldırım’a üyelerin tamamını kucaklayamadığı ve SMS ile mahalle temsilcilerini görevden almakla eleştirildi. Ön seçim ve çarşaf liste istekleri de dile getirilirken, Başkan Tugay’ın da süreçteki desteği ve tavrı övüldü. Kadın ve gençlik kotası da her konuşmacının öncelik verdiği konulardan birisi oldu.

BAŞKAN TUGAY MESAJ GÖNDERDİ: YER GÖK MAVİ

Mavi Liste Platformu başladığı andan itibaren desteğini her fırsatta dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Deniz Yücel’in tarafsız olun uyarısı sonrası toplantıya katılmadı fakat bir mesaj yayınladı. Tugay mesajı şöyle: “Örgütün adil ve özgür bir ortamda demokratik bir yarış geçirmesi hepimizin ortak düşüncesidir. Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına tüm katılımcılara selam ve sevgilerimi sunuyorum. Partimizin iktidarı yolunda üzerime düşen her sorumluluğu sizlerle beraber 68 kuşağının azmi ve kararlılığıyla yenmek için azim ve kararlılıkla yola çıktığımızı bilmenizi isterim. Saygılarımla, yer gök mavi”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.