Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Marmaris bayramda cıvıl cıvıl

Marmaris bayramda cıvıl cıvıl

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde bayramda tatilciler gündüz plaj ve havuz başlarını, geceleri de disko ve eğlence merkezlerini doldururken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 26.06.2017 - 11:00
Ramazan Bayramı tatili için Marmaris ve yöresini dolduranlar gündüz plajlara, su parkları ile havuz başlarına akın etti. Kimileri günübirlik teknelerin gezi turlarına katılarak cennet koyları keşfederken, kimileri de kendilerini deniz, kum ve güneş üçlüsüne bıraktı. Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği kent merkezinde nem oranı da yüzde 55 olarak ölçüldü. Şehir merkezinden turistik İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı plajlar tatilciler ile cıvıl cıvıl oldu. Denizde çocuklarıyla gün boyu eğlenen tatilciler, şezlonga uzanıp bol bol güneşlenip, su sporları yaptı.

SAHİL BOYU DOLDU

Akşam saatlerinde otellerinden çıkan tatilciler, Uzunyalı Mevkisi'nden Atatürk Caddesi ve Yat Limanı'na kadar uzanan 8 kilometrelik sahil boyunca 'İğne atsan yere düşmez' dedirten manazarya neden oldu. Sahil yolunda sıralı kafeteryalarda deniz manzarası eşliğinde içerecekleri yudumlayan tatilciler, anın keyfini çıkardı. Çocuklar parklarda oyun oynadı. Kimileri deniz manzarası eşliğinde uzun yürüyüşler yaptı. Kastamonu'ndan bayram tatili için gelen mühendis  Arif Uçar, "Mutluyuz. Deniz ve su parklarında tatilin keyfini yaşıyoruz. Marmaris adeta bir cennet" dedi.

BARLARDA ÇILGIN EĞLENCELER

Tatilci ve turistin uğramadan geçmediği dünya ünlü disko ve barlar bayram gününde çeşitli eğlencelere evsahipliği yaptı. Gece yarısı tam doluluk oranını yakalayan mekanlar, uzun süre akıllardan çıkmayacak gösterilerle tatilcileri eğlendirdi. Türkiye'de 300 metre uzunluğu, 112 sıralı disko ve gece kulübüyle Barlar Sokağı, sabaha kadar çılgın eğlencelere sahne oldu.

SAĞLIK UYARILARI

Arife gününden itibaren Marmaris ve çevresinde güneş çarpması nedeniyle hastane ile poliklinikler de 3'ü yabancı uyruklu toplam 17 kişi tedavi edilerek taburcu edildi. Marmaris Sağlık Grup Başkanlığı yetkilileri, artan sıcaklar nedeniyle yaşlı, hasta ve kronik rahatsızlıkları olanların  saat 12.00- 16.00 arası güneş altında kalmaması uyarısında bulundu. Marmaris İlçe Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri de, "Hava sıcaklıklarında artış mevcut. Sıcaklıklar, gündüz 36-41 ve akşam 28- 32 dereceleri arasında seyretmekte. Deniz suyu sıcaklığı 17- 21 arasında. Nem ise yüzde 58- 62 arasında" açıklamasını yaptı.(DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.