Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MARBLE'dan sonra IF WEDDING FASHION da UFI'den onaylı oldu

MARBLE'dan sonra IF WEDDING FASHION da UFI'den onaylı oldu

Sektöründe Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin tek fuarı olan IF WEDDING FASHION İZMİR, 2014 yılından itibaren Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği’ne (UFI) onaylı fuar olarak düzenlenecek. Türkiye’nin UFI onaylı tek gelinlik fuarı olarak organize edilecek IF WEDDING FASHION İZMİR - 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 22 – 25 Ocak 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

  • Ege Postası
  • 24.06.2013 - 10:31
İZMİR - Başladığı günden bugüne her geçen yıl daha iyiye giden fuara geçen yıl yurtiçi ve dışından 187 firma katılmış, fuarı 79 ülkeden 18 bin 366 profesyonel kişi ziyaret etmişti.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın, Türkiye’nin ilk Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği’ne (UFI) üye olan fuar olduğuna dikkat çeken İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “1947 yılından beri UFI’ye üye olan İEF ve 1998’den beri üyeliği devam eden MARBLE gibi gelinlik fuarımız da UFI onaylı ihtisas fuarı oldu. Geçtiğimiz 7’inci fuarımızda çok iyi bir ivme yakaladığımız ve çıtasını hak ettiği noktaya yükselttiğimiz fuarımızın önümüzdeki yıl itibariyle UFI’ye üye olarak düzenlenmesinden büyük gurur duyuyorum. Bundan sonraki uzun erimli temel hedefimiz, fuarımızı sektöründe dünyada bir numara yapmak” dedi.

Türkiye, İzmir Enternasyonal Fuarı vesilesiyle 1947’den buyana Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği’ne (UFI) üye olan ülkelerden biri. 1995 yılında 47 firmanın katılımıyla 2 bin 600 metrekare alan üzerinde düzenlenen MARBLE Fuarı, 1998 yılında Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) tarafından üyeliğe kabul edildi. Böylece ülkemizin dünya fuar otoriteleri tarafından kabul edilmiş, ilk uluslararası ihtisas fuarı oldu.

IF WEDDING FASHION İZMİR - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sektörün kalbinin attığı şehir İzmir’de, Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD) destekleriyle organize ediliyor.

UFI Hakkında

Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI), fuar endüstrisinin dünya çapındaki çatı örgütü olarak kabul ediliyor. UFI, dünyanın önde gelen fuar organizatörleri ve fuar alanı işletmecileri, ulusal ve uluslararası profesyonel fuarcılık derneklerini kapsamaktadır.

Haziran 2013 itibariyle UFI’nin, 84 ülkede 587’si tam üye (bu rakamın 329’u sadece fuar organizatörü, 79’u sadece fuar alanı sahibi ve işletmecisi, 127’si Fuar organizatörü ve işletmecisi olup kalan 52’si 29 ülkede bulunan dernektir) olmak üzere toplamda 633 üyesi bulunmaktadır. UFI’nin Paris’de merkez ofisi, Hong Kong’da Asya/Pasifik ve Abu Dhabi – Birleşik Arap Emirlikleri’nde Orta Doğu/Afrika şube ofisleri bulunuyor.

2012 yılı itibariyle yapılan açıklamaya göre Birlik üyeleri tarafından düzenlenen 920 uluslararası organizasyon UFI tarafından onaylamıştır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.