Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manisa'da üzüm bağlarını sel bastı

Manisa'da üzüm bağlarını sel bastı

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde etkili olan sağanak yağışta 5 evi sel basarken, üzüm bağlarında da maddi hasar meydana geldi.

  • Ege Postası
  • 22.08.2017 - 09:21

Dün akşam akşam saatlerindeki sağanak yağış nedeniyle Bahadırlar Mahallesi'ndeki üzüm bağlarında maddi hasar meydana geldi. Bahadırlar Mahallesi Muhtarı Ali Dikici gazetecilere yaptığı açıklamada, yağışın DSİ tarafından yapılan yatırımla kent içinde sele yol açmasa da üzüm bağlarını etkilediğini belirtti. Ayrıca, yağışın yaklaşık bir saat sürdüğünü anlatan Dikici, "Mahallemizin içerisinden geçen derenin DSİ tarafından tahliye kanalına dönüştürülmesi sayesinde mahalleyi sel basmadı. DSİ'ye teşekkür ederim. Sadece yağmur suları nedeniyle beş evi sel bastı. Sarıgöl Belediyesi de anında mahallemize destek gönderdi. Kepçeler ve arazözler gelerek evlerde tahliye çalışmalarına başladı. Üzüm bağlarına dolaşmaya çıktık ancak bağların içlerine sel bastığından zararın miktarını belirleyemedik" dedi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise Bahadır Mahallesi'nden gelen ihbar üzerine ekiplerin bu bölgeye yönlendirildiğini ve gerekenin yapıldığını ifade etti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.