Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Manduz odun kırdı kalp kazandı

Manduz odun kırdı kalp kazandı

Göreve başladığı günden itibaren sokağa ve seçmene yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Karabağlar CHP İlçe Başkanı Polat Manduz sokak sokak dolaşıp vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. Manduz’un son durağı Yunus Emre Mahallesi oldu. Evinin önünde odun kırmaya çalışan 70 yaşındaki vatandaşın elinden baltayı kapan İlçe Başkanı Manduz, kolları sıvayarak odunları parçaladı. Vatandaşın şimdilik hayır duasını alan Manduz, oyunu da almasını isteyerek, oradan ayrıldı.

  • Ege Postası
  • 19.12.2012 - 17:14

SERCAN AVCI –HABER SERVİSİ - Eylül ayında CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Gökhan Günaydın, Sezgin Tanrıkulu, İl Başkanı Ali Engin, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, vekiller ve ilçe örgütüyle birlikte topyekün CHP’İzmir’in sahaya inip yerel seçim startını verdiği  Karabağlar’da İlçe Başkanı Polat Manduz aralıksız olarak sokak çalışmalarını sürdürüyor.

 7/24 SOKAKTA

 Göreve başladığı günden itibaren seçmene yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Karabağlar CHP İlçe Başkanı Polat Manduz sokak sokak dolaşıp vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. ‘Kazanılmaz’ denilen Karabağlar’da  2009’da elde edilen başarıyı daha da yukarılara çıkartmak için ilçe örgütü ile birlikte 7/24 çalışan Manduz’un son durağı Yunus Emre Mahallesi oldu. İlçe Başkanı Manduz’a, Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Batuhan ve  Belediye Meclis Üyesi Tuncer Polat da eşlik ederken, mahalleli karşılarında sorunlarını iletecek siyasileri görünce mutlu oldular. Sokak ziyaretlerinde vatandaşlara belediye çalışmalarından memnun olup olmadığını soran Başkan Manduz CHP’nin ülke genelinde yapmak istediği projeleri de anlatıyor.

 MANDUZ ODUN KIRDI

 Ziyaret sırasında soğuk kış günlerinde evinin önünde odun kırmaya çalışan 70 yaşındaki vatandaşın elinden baltayı kapan İlçe Başkanı Manduz, kolları sıvayarak, odunları parçaladı. Manduz’un odunlarını kırmasına  sevinen vatandaş, şaşkınlığını da gizleyemedi ve “ Bu mahalleye  yıllardır siyasetçi gelmiyordu. Bir geldi pir geldi. Allah senden razı olsun” dedi. Vatandaşın şimdilik hayır duasını alan Manduz, oyunu da almasını isteyerek, oradan ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.